ΙΚΑΡΟΣ

Επένδυση στο μέλλον με Μπέμπη

Επένδυση στο μέλλον με Μπέμπη

Ο Βαγγέλης Μπέμπτης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον Ίκαρο Χαλκίδας και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει τη δουλειά

Επένδυση στο μέλλον με την απόκτηση του Βαγγέλη Μπέμπη έκανε ο Ίκαρος Χαλκίδας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 18χρονος γκαρντ υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του και δεν έκρυψε την χαρά του που θα φορέσει τη φανέλα του Ικάρου:

"Είμαι ενθουσιασμένος για την μετακίνηση μου στον Ίκαρο, αλλά ξέρω ότι αυτή η συμφωνία δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά, να ακούω τους προπονητές μου και να μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου, ώστε να κερδίσω την ευκαιρία να αγωνισθώ στο πρωτάθλημα της Α1. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ικάρου και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στη Χαλκίδα". .

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Σταύρος Ελληνιάδης δήλωσε: "Ο Βαγγέλης είναι ένα παιδί με αρκετό ταλέντο, που ήδη έχει πάρει μια γεύση από το πρωτάθλημα της Α1. Αυτό είναι καλό, διότι γνωρίζει πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψει και να προσπαθήσει, ώστε να καθιερωθεί στήν Ελληνική Α1. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον περιμένουμε στο κλειστό της Κανήθου για να ξεκινήσει τη δουλειά".

Ο Μπέμπης έχει γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου 1995, έχει ύψος 1,98 κι αγωνίζεται τη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Τη σεζόν 2011-12 πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α1 με τον Ηλυσιακό, στον οποίο αγωνίσθηκε και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Εφήβων.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ