ΠΑΟΚ

Επαφές με τον Νιγηριανό Έμπι

Επαφές με τον Νιγηριανό Έμπι
Έμπι

Στο πρόσωπο του Νιγηριανού, Ντούντι Έμπτι, φαίνεται ότι θα βρει τον αντικαταστάτη του Σόντερς, ο Φλεβαράκης

Ο Κώστας Φλεβαράκης βλέποντας να μην προχωρούν οι περιπτώσεις των Χιλ και Μπένετ φαίνεται να στρέφει την προσοχή του στον Νιγηριανό Ντούντι Έμπι (24χρ., 2.06μ.) της ισραηλινής Μπνέι Χασαρόν. " Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε έναν ξένο ψηλό" επισημαίνει χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, και απομένει να φανεί αν τα λεγόμενά του θα γίνουν πράξη.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας μάλιστα η ιστοσελίδα eurobasket.com ανέφερε το όνομα του 26χρονου σέντερ Τζάρεντ Ράινερ ύψους 2.11μ. που έπαιξε στους Μπουλς και στους Σανς (2004-06) και τον περασμένο Ιούλιο στην Μούρθια όπου σε 17 αγώνες είχε 5.5 πόντους και 4.4 ριμπάουντ σε 15΄ ανά αγώνα.

Ωστόσο ο Έμπι μοιάζει να είναι εκείνος που κερδίζει πόντους στην λίστα του Φλεβαράκη με τον Νιγηριανό της Μπνέι Χασαρόν να έχει μέχρι στιγμής στο ισραηλινό πρωτάθλημα 14.9 πόντους και 10.3 ριμπάουντ σε 28΄ ανά παιχνίδι και ήδη μάλιστα να έχουν γίνει οι σχετικές πρώτες επαφές. Όσο για το βασικό εμπόδιο έχει να κάνει με το ότι έχει δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Όσο για την επόμενη μέρα της Κυριακάτικης νίκης επί του Ολυμπιακού στο PAOK Sports Arena ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis τόνισε πως: " Δεν μας ξεγελά η νίκη. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο. Τον Φλεβαράκη τον γνωρίζω χρόνια και κάνει πολύ καλή δουλειά", για να επισημάνει πως: "Πιστεύω ότι μπορούμε να προσελκύσουμε χορηγούς και ο ΠΑΟΚ πρέπει να βοηθηθεί από την Πολιτεία. Δεν παρακαλά, δεν ζητιανεύει, έχει δικαίωμα να πάρει ότι και άλλες ομάδες".

24 ώρες μέχρι την Σαμάρα
Μία ολόκληρη ημέρα, 24 συνεχόμενες ώρες δηλαδή, χρειάστηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για να καταφέρει να φτάσει στο Σαμάρα!!!

Η απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη χθες το πρωί στις 10:00, ολοκληρώθηκε σήμερα λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί.

Όταν δηλαδή η ομάδα κατάφερε να φτάσει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Σαμάρα, μετά από πολλές δυσκολίες και προβλήματα και λίγες μόνο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (17:00) του αγώνα της με την τοπική ομάδα για το FIBA Eurocup.

Παιχνίδι που θα είναι το τελευταίο για την φάση των ομίλων του θεσμού και το τελευταίο του ΠΑΟΚ στην φετινή του ευρωπαϊκή ταλαιπωρία στο FIBA Eurocup.

Όσο για την ταλαιπωρία στον δρόμο προς την Σαμάρα; Αυτή είχε να κάνει με το ότι το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στην προγραμματισμένη ώρα στο αεροδρόμιο Κουρουμόχ της Σαμάρα και επέστρεψε στη Μόσχα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο αεροδρόμιο Σερεμετιέβο της ρωσικής πρωτεύουσας όλο σχεδόν το βράδυ και μέχρι την επόμενη πτήση για Σαμάρα. Στο αεροδρόμιο Κουρουμόχ της Σαμάρα, έφτασε τελικά νωρίς το πρωί κι από εκεί χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες μέχρι το κέντρο της πόλης και το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή, με όλα τα μέλη της και ειδικά τους καλαθοσφαιριστές ιδιαίτερα καταπονημένους.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ