ΕΟΚ

ΕΟΚ: Συνέντευξη Τύπου του Λιόλιου στις 28 Σεπτεμβρίου

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28 Σεπτεμβριου, προκειμένου να μιλήσει με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των ΜΜΕ τη προσεχή Τρίτη (28/9), αφού θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ.

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ από κοντά, μερικές ημέρες μετά την διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μερικές ημέρες μετά την εκλογή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/9 στις 12.00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο ποδοσφαίρου), του ευρύτερου χώρου στον οποίο στεγάζεται η έδρα της Ομοσπονδίας και υπάρχει μια σωστή συνεργασία και σχέση με τους αρμοδίους.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παραστούν, να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού Rapid test 48 ωρών".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ