ΕΟΚ

Πέθανε η μητέρα του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου

Πέθανε η μητέρα του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου
INTIME

Πένθος στην οικογένεια του Βαγγέλη Λιόλιου για τον θάνατο της μητέρας του. Τόσο η ΕΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την οικογένεια του Βαγγέλη Λιόλιου, μετά την απώλεια του πατέρα του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε η ΕΟΚ που ενημέρωσε πως η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη (20/1), στις 11:00 στον παλαιό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πάτρας.

Τα συλλυπητήριά της προς τον πρόεδρο της ομοσπονδίας εξέφρασε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Αναστασίας.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 20/1, στις 11π.μ. στον παλαιό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πάτρας και ο ενταφιασμός θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά.

Παράκληση των συγγενών της εκλιπούσης είναι αντί για κατάθεση στεφάνων, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στο Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών ΑΡΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ στον λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ GR7101102250000022529609665"

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και την οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…"

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ