ΕΟΚ

ΕΟΚ: Επίσημη επίσκεψη του Ανδρέα Ζαγκλή στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής
Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής INTIME

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής τη Δευτέρα (27/12) στις 12 το μεσημέρι, αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου.

Την πρόσκληση του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου αποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής που θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ομοσπονδίας τη Δευτέρα (27/12) στις 12 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε επισκεφθεί τα γραφεία της FIBA στη Γενεύη και αυτή τη φορά θα φιλοξενήσει εκείνος τη συνάντηση. Το παρών θα δώσει και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Επίσημη επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 27/12 στις 12 το μεσημέρι, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής. Τη συνάντηση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου.

Η διοίκηση της ΕΟΚ έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή της για διαρκή και ειλικρινή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς του αθλητισμού συνολικά και του μπάσκετ ειδικότερα, εντός κι εκτός συνόρων.

Η επίσκεψη του πρόεδρου Βαγγέλη Λιόλιου στην έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Ελβετία ήταν μία από τις πρώτες στη θητεία της διοίκησης ενώ και η επαφή με την Πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού στη χώρα είναι διαρκής και σε πνεύμα κατανόησης".

TAGS ΕΟΚ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ