ΕΟΚ

Ο Βαγγέλη Λιόλιος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή στη Γενεύη

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Λιόλιου στην έδρα της FIBA στη Γενεύη
Η επίσκεψη του Βαγγέλη Λιόλιου στην έδρα της FIBA στη Γενεύη PHOTO CREDITS: HELLENIC BASKETBALL FEDERATION

Στην Γενεύη βρίσκεται ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος που επισκέφτηκε την έδρα της FIBA και είχε την πρώτη του επίσημη επαφή με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος επισκέφτηκε τη Γενεύη και την έδρα της FIBA και είχε την πρώτη του επίσημη επαφή με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή. Την αντιπροσωπεία της ΕΟΚ υποδέχτηκαν εκτός από τον Έλληνα Γενικό Γραμματέα της FIBA και τον Executive Director της ευρωπαϊκής ζώνης, Καμίλ Νόβακ, και ο Άρης Ζώης, μέλος του κεντρικού συμβουλίου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της FIBA και Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της FIBA Europe από το 2001.

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ σε σχέση με τη θέση του στο διεθνές στερέωμα. Ο κ.Λιόλιος επιπλέον τόνισε και την πάγια προγραμματική του θέση για διαρκή και εποικοδομητική επαφή με όλους τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος και εκτός συνόρων, θεωρώντας ότι μόνο μέσα από ειλικρινείς σχέσεις και συνεργασία μπορεί να επιτυγχάνεται η πρόοδος.

TAGS ΕΟΚ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ