ΕΟΚ

ΕΟΚ: Εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια για τις εκλογές στις 12/9, δεν συζητήθηκε το θέμα της εισόδου των 41 σωματείων στους καταλόγους

Το σήμα της ΕΟΚ
Το σήμα της ΕΟΚ EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ, εγκρίθηκαν (και) τυπικά οι τρεις υποψηφιότητες. Προχωρούν οι διαδικασίες για τις εκλογές την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Δεν συζητήθηκε το θέμα της εισόδου των "41" στους εκλογικούς καταλόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ ολοκληρώθηκε, περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξή του. Σε αυτό εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου. Μία εξέλιξη που είχε καθαρά τυπικό λόγο, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή των εκλογών αφού -έτσι κι αλλιώς- είναι γνωστό πως τον προεδρικό θώκο διεκδικούν οι Παναγιώτης Φασούλας, Βαγγέλης Λιόλιος και Άγγελος Παπανικολάου.

Την ίδια ώρα βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει 21 σωματεία προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου. Θυμίζουμε πως ήδη 41 σωματεία δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο, το συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή η είσοδός τους στους εκλογικούς καταλόγους) δεν συζητήθηκε στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου. Άρα είτε θα ζητηθεί να προστεθούν τελευταία στιγμή και θα αποφασίσει η εφορευτική επιτροπή η θα υπάρξει κάτι άλλο στην πορεία. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί άλλο ένα δικαστήριο με ασφαλιστικά μέτρα 20 ομάδων και η απόφαση αναμένεται ως την Παρασκευή.

Βάσει όσων έχει ήδη ανακοινώσει η ΕΟΚ, οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρας (ΖΕΥΣ).

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ