NBA

Έντι Τζόνσον: "Έχουν δίκιο Αντετοκούνμπο, Ντόντσιτς και Γιόκιτς, στην Ευρώπη κάθε ματς είναι σκυλοκαυγάς"

Ο Έντι Τζόνσον με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Έντι Τζόνσον με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Έντι Τζόνσον πήρε το μέρος των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσις και Νίκολα Γιόκιτς, γράφοντας στον λογαριασμό του στο twitter ότι πράγματι είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις στην Ευρώπη από ότι στο NBA, φέρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ήταν η σεζόν 1994/95 όταν ο Έντι Τζόνσον αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, κατακτώντας το πρωτάθλημα και φτάνοντας μέχρι τον τελικό της EuroLeague. Αρκετά χρόνια αργότερα συνεχίζει να θυμάται το πέρασμά του, φροντίζοντας ανά διαστήματα να το θυμίζει και στον κόσμο.

Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά. Με αφορμή ένα δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας που παρέθεσε ατάκες των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς που ανέφεραν ότι είναι πιο εύκολο να σκοράρει κάποιος στο NBA από ότι στην Ευρώπη, ο άλλοτε παίκτης των "ερυθρόλευκων" πήρε το μέρος των τριών σταρ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

"Δεν λένε ψέματα. Τον έναν χρόνο που πέρασα στην Ελλάδα κάθε ματς έμοιαζε με σκυλοκαυγά κάθε βράδυ" έγραψε χαρακτηριστικά ο Έντι Τζόνσον.

Δείτε το σχετικό post:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ