STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση μεταξύ Σκαραφίγκα και Κουστένη

Ένταση μεταξύ Σκαραφίγκα και Κουστένη
INTIME SPORTS

Ένταση υπήρξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς του Περιστερίου με τον Πανελευσινιακό μεταξύ του Γιώργου Σκαραφίγκα και του Τζίμη Κουστένη.

Στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον Πανελευσινιακό υπήρξε ένταση μεταξύ του Τζίμη Κουστένη και του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα.

Ο κόουτς του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης παρεξηγήθηκε, τονίζοντας: " Περίμενα από το συνάδελφο μου να με συγχαρεί, αλλά με όσα είπε έδειξε ότι δεν με σέβεται".

Μάλιστα, η είσοδος αγνώστων στη συνέντευξη Τύπου, οι οποίοι εξαπέλυσαν φραστική επίθεση στον Γιώργο Σκαραφίγκα ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, όμως κάποιοι από τους παρευρισκόμενους λειτούργησαν πυροσβεστικά.

Από εκεί και πέρα, ο Τζίμης Κουστένης δήλωσε όσον αφορά το ματς: " Ήταν ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι κρίνονται κυρίως στο πάθος, τη θέληση και τη διάθεση. Θα περιμέναμε από τον αντίπαλο κόουτς να μας συγχαρεί, αλλά αυτό δεν έγινε. Προχωράμε".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Από τις 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε τη δουλειά θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Η Α1 είναι ένας μαραθώνιος 26 αγώνων. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Από Δευτέρα πάλι τα ίδια θα κάνουμε στην προπόνηση. Ο δρόμος μας είναι μακρύς".

Ο Ντουάιτ Θορν που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα είπε: " Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα αλλά και για εμένα προσωπικά, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ευχαριστηθήκαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και τα καταφέραμε. Τα πήγαμε πολύ καλά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό".

Σκαραφίγκας: "Σέβομαι την ιστορία του Περιστερίου"

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού ανέφερε: " Κάθε αρχή και δύσκολη. Δεν μας άφησε πικρή γεύση αυτό το ματς, αλλά μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια πρώτη γεύση από την Α1. Σέβομαι την ιστορία του Περιστερίου. Γύρισε το ματς με πάθος, άμυνα, κόσμο και κάποια ρίσκα που πήρε και του βγήκαν.

Δεν ξέρω αν εγώ βλέπω με τα γυαλιά της Ελευσίνας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπήρχε τόση διαφορά στα φάουλ, από τη στιγμή που ούτε εμείς ούτε το Περιστέρι έχουμε δύναμη κάτω από τα καλάθια. Είχαμε 20 βολές λιγότερες. Δεν είναι λογικό. Δεν αναζητούμε άλλοθι. Πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό αυτό το ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ