ΚΑΒΑΛΑ

Ενσωματώθηκε ο Μάρτιν

Ενσωματώθηκε ο Μάρτιν
Μάρτιν

Επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή ο Τόρελ Μάρτιν. Kέκελης: "Να δείξουμε μαχητικό προφίλ"

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρτιν είχε υποστεί υποτροπή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας με αποτέλεσμα να χάσει αυτό που ακολούθησε με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.
Κατά τα άλλα απών από την σημερινή προπόνηση της Καβάλας ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης εξαιτίας ενοχλήσεων του Έλληνα πλέι μέικερ της ομάδας στην μέση με τον Πιλαφίδη να ανανέωσε το ραντεβού του με τους παίκτες για την Δευτέρα όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Μαρούσι.

Από την πλευρά του ο πλέι μέικερ της Καβάλας, Σπύρος Κέκελης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: " Πρέπει να δείξουμε στους αγώνες που απομένουν το μαχητικό προφίλ που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι φίλαθλοι μας. Ήμασταν πάντοτε ανταγωνιστικοί και αυτόν τον χαρακτήρα πρέπει να διατηρήσουμε μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα".

Όσο για το κίνητρο που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του; " Να τελειώσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, έτσι ώστε ακόμη και την επόμενη χρονιά να μας σέβονται όλοι".

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τόνισε: " Παρουσιάσαμε πολύ καλά στοιχεία, έχοντας πάντα ως στόχο από το ξεκίνημα την παραμονή. Γνωρίζοντας όλοι τι αντιμετωπίσαμε ο καθένας φαντάζεται πόσο δύσκολο ήταν. Συνεπώς πρέπει να νιώθουμε χαρούμενοι που επιτύχαμε τους στόχους μας".

Σε ερώτηση για τους φιλάθλους της Καβάλας είπε: " Από την αρχή ήταν δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και πιστεύω θα συνεχίσουν να δίνουν δυναμικό "παρών", μεταφέροντας μας δύναμη και ενέργεια", κι όσο τέλος για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Μαρούσι: " Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, διαθέτουν πλούσιο ρόστερ και κυνηγάνε μια θέση στην τετράδα. Εμείς πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να αγωνιστούμε για την νίκη".








TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ