STOIXIMAN GBL

Ενοχλήσεις Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης

Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ ένιωσαν ενοχλήσεις στο πρόγραμμα του Σαββάτου και συμμετείχαν για λίγη ώρα σε αυτό. Ανησυχία για την ετοιμότητά τους, εκτιμάται πάντως πως θα αγωνιστούν

Συνέχεια στα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ… Κώστας Χαραλαμπίδης και Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου (3/2).

Για την ακρίβεια προπονήθηκαν λίγο αφού ένιωσαν ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάσταση τους ανησυχεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν και εκτιμάται ότι θα αγωνιστούν.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι για μια ακόμη μέρα δεν συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας και επομένως δεν θα είναι έτοιμοι. Ο Μιχάλης Τσαιρέλης πάντως προπονήθηκε κανονικά ενώ όπως αναμενόταν στην αποστολή “μπήκε” ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ