EUROLEAGUE

Ενίσχυση για τη Λοκομοτίβ με Πονκρασόφ

Ενίσχυση για τη Λοκομοτίβ με Πονκρασόφ

Την απόκτηση του Αντόν Πονκρασόφ κι επισήμως ανακοίνωσε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Ρώσο παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη (18/2) την απόκτηση του Αντόν Πονκρασόφ ο οποίος θα συνεισφέρει στην προσπάθεια της στο TOP-16 της Euroleague.

Ο 27χρονος γκαρν υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και ανακοινώθηκε επισήμως για να καλύψει το κενό του Σεργκέι Μπίκοφ, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Κυριακή.

Ο παίκτης αγωνιζόταν στην Κράσνιε Κρίλια έχοντας κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ στη VTB League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολγς, την Κόντι, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Χίμκι.

Ήταν μέλος της ΤΣΣΚΑ το 2007 όταν βοήθησε την ομάδα του να φτάσει μέχρι τον τελικό, στον οποίο και έχασε από τον Παναθηναϊκό, ενώ αγωνίστηκε και στα Final-4 του 2010, του 2012 και του 2013.

Με την ΤΣΣΚΑ κέρδισε 4 πρωταθλήματα Ρωσίας, 3 κύπελλα Ρωσίας, 3 τίτλους στην VTB League, ενώ πήρε ένα ακόμα κύπελλο με τη Χίμκι.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ