ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενές Καντέρ σε Παναθηναϊκό: "Ελπίζω να βρεθούμε στο μέλλον, είμαι μεγάλος φαν"

Ο Ενές Καντέρ
Ο Ενές Καντέρ © 2021 MICHAEL AINSWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Ενές Καντέρ εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αγάπη του προς τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα, πως είναι μεγάλος φαν της ομάδας, ενώ ελπίζει και σε μία πιθανή συνάντηση σε βάθος χρόνων.

Ο Ενές Καντέρ έδωσε συνέχεια στην χθεσινή ανάρτηση μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, απάντησε στο Story της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνοντας τροφή για σκέψη.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας. Είμαι μεγάλος φαν της ομάδας. Ελπίζω να σας δω στο μέλλον", έγραψε χαρακτηριστικά, με την "πράσινη" ΚΑΕ να απαντά: "Ο οργανισμός αλλά και η διοίκηση σε σέβονται και σε ευχαριστούν για όλα. Το ίδιο ελπίζουμε και εμείς. Είσαι ένας από εμάς".

Δείτε τι έγραψε:

Το Instagram Story του Καντέρ για τον Παναθηναϊκό
Το Instagram Story του Καντέρ για τον Παναθηναϊκό INSTAGRAM/ENES KANTER

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας (22/2), το "τριφύλλι" μέσω ανάρτησης στο Twitter, ευχαρίστησε τον Τούρκο φόργουορντ/σέντερ του NBA, για την συμβολή του στην μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια. Ενώ λίγο αργότερα, ο Καντέρ, έσπευσε να απαντήσει ελπίζοντας πως κάποια μέρα ένας Καντέρ θα παίξει με τη φανέλα των "πρασίνων".

© 2021 Michael Ainsworth/Associated Press

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ