ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη βοήθεια του στη μεταγραφή του Χεζόνια

Ο Ενές Καντέρ με τη φανέλα των Σέλτικς
Ο Ενές Καντέρ AP IMAGES/MIKE EHRMANN

Ο Παναθηναϊκός με ανάρτηση του στο twitter ευχαρίστησε τον άσο του NBA, Ενές Καντέρ, για τη συμβολή του στη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (22/2) ο Παναθηναϊκός μέσω ανάρτησης του στο twitter έσπευσε να ευχαριστήσει τον Τούρκο σταρ του NBA, Ενές Καντέρ, για τη συμβολή του στη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια με τον οποίο είναι κολλητοί στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έγραψε "Σε ευχαριστούμε Ενές Καντέρ για τη βοήθεια σου. Είσαι ένας από εμάς".

Ποιος είναι όμως ο λόγος που οι πράσινοι ευχαρίστησαν τον Τούρκο σέντερ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καντέρ είναι ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθαν πρώτα σε επαφή εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού μετά από μια δήλωση του ίδιου πως θα ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για το τριφύλλι.

Στο διάλογο που είχαν οι δύο πλευρές για να τον ευχαριστήσουν για τα όσα είχε πει για τον Παναθηναϊκό ο λόγος πήγε και στον Χεζόνια και στην "τρέλα" του Κροάτη να παίξει με το τριφύλλι. Μάλιστα ο Τούρκος σέντερ του Πόρτλαντ ήταν αυτός που μίλησε πρώτος στον εκπρόσωπο του Χεζόνια και εν συνεχεία στον κολλητό του από την κοινή τους πορεία στο NBA και τον έπεισε να σκεφτεί την εναλλακτική του Παναθηναϊκού.

Και τελικά λίγους μήνες αργότερα οι πράσινοι έριξαν τη βόμβα και έκαναν δικό τους τον "Σούπερ Μάριο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ