ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον για Σκόλα

Ενδιαφέρον για Σκόλα
Σκόλα

Για τον Λούις Σκόλα ενδιαφέρεται σύμφωνα με τους Αμερικανούς ο Παναθηναϊκός. Διάψευση για Σκόλα

Το θέμα αποκάλυψε η αμερικάνικη ιστοσελίδα "hoopsworld" που υποστηρίξε ότι οι Πρωταθλητές ενδιαφέρονται για την απόκτηση του άσου των Χιούστον Ρόκετς που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στο ΝΒΑ.
Παρόλα αυτά πιθανή μετακίνηση του παίκτη στην ελληνική ομάδα φαντάζει πολύ δύσκολη αφού τόσο το γεγονός ότι είχε κατά μέσο όρο 12.1 πόντους και 7.8 ριμπάουντ σε 30.7 λεπτά συμμετοχής, όσο και η διάθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ αποτελούν μεγάλα εμπόδια.

Παπαδόπουλος: " Δεν ενδιαφερόμαστε για τον ΜακΙντάιρ"
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τέρελ ΜακΙντάιρ δεν υφίσταται σύμφωνα με τον μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνο Παπαδόπουλο, που ξεκαθάρισε ότι το "τριφύλλι" έχει συγκεκριμένους στόχους.

" Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη, ούτε ήρθε σε επαφή με τη Σιένα γι’ αυτόν. Οι πρακτικές αυτές είναι παρωχημένες και άλλων εποχών, προκειμένου να παρουσιαστεί μετά ως αποτυχία της ομάδας, αν τυχόν δεν αποκτηθεί ο παίκτης. Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την πρακτική να παρουσιάζονται ως στόχοι δικοί μας, παίκτες που ενδιαφέρουν άλλους".

" Kινούμαστε για συγκεκριμένους παίκτες και με συγκεκριμένους στόχους, έχοντας ως γνώμονα το τι χρειάζεται η ομάδα και μόνο", είπε ο "πράσινος" παράγοντας.

Έρχεται ο Πέκοβιτς
Το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Αθήνα ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, που αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ