ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Εν αναμονή αφίξεων στην Αμαλιάδα

Εν αναμονή αφίξεων στην Αμαλιάδα

Δεδομένου ότι η ομοσπονδία της Ισπανίας εξέδωσε πριν λίγη ώρα δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο Γκίγιε Ρούμπιο έρχεται στην Ελλάδα, για τον Κόροιβο, αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των νεοφώτιστων. Τι λέει ο Καταλανός; Πού πάει ο Ντιμιτρίεφ.

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την Αμαλιάδα, ο Γκίγιε Ρούμπιο αποχαιρέτησε την Ισπανία με συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Cope

Η Βαγιαδολίδ (στην οποία πρόσφερε φέτος κατά μ.ο. 17.5π. και 10 ριμπ.) δεν είχε καμία απαίτηση, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο (υπήρχε σχετικό opt out), με τον Καταλανό πάουερ φόργουορντ να ομολογεί πως ένιωσε χαρμολύπη.

" Χαρά γιατί θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε ένα ξένο πρωτάθλημα, να ζήσω μια νέα εμπειρία και λύπη, επειδή θα πρέπει να αποχαιρετίσω τους συμπαίκτες μου. Θα πάρω μαζί μου την αγάπη που μου έδωσαν οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της ομάδας, από την πρώτη ημέρα. Είμαι βέβαιος πως θα καταφέρουν να επιστρέψουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία". Παραδέχθηκε πως η προσφορά που είχε από τον Κόροιβο, ήταν για καλύτερα χρήματα από εκείνα που έπαιρνε στη Βαγιαδολίδ "ό που συμφώνησα να παίξω, για πολλούς άλλους λόγους πλην του οικονομικού", με τους διοικούντες να αναγνωρίζουν από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο να τον κρατήσουν κοντά τους "διότι ανήκει στην ελίτ", όπως είπε ο κόουτς της ομάδας, Πόρφι Φιζάκ.

Ο 32χρονος θα αντικαταστήσει τον Φεντόρ Ντιμιτρίεφ, ο οποίος έχει βρει ήδη δουλειά, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ