ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Έμεινε στο Περιστέρι ο Πέτεγουεϊ

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Τεράν Πέτεγουεϊ με την φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Παίκτης του Περιστερίου θα είναι και την νέα σεζόν ο Τεράν Πέτεγουεϊ (29 χρονών, 1.98 μέτρα), ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης".

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ (29 χρονών, 1.98 μέτρα) θα φοράει την φανέλα του Περιστερίου και την νέα σεζόν. Την είδηση έκανε γνωστή ο σύλλογος, ανακοινώνοντας την παραμονή του.

Την σεζόν 2020/21 ο Πέτεγουεϊ είχε 11 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League με την φανέλα του Περιστερίου, επιδόσεις που ήταν αρκετές για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής το Περιστέρι έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Δημήτρη Κατσίβελη, Δημήτρη Μωραΐτη και Τζος Χάγκινς, ενώ έχουν συμφωνήσει και με τον Τσαντ Μπράουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Πέτεγουεϊ:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Τεράν Πέτεγουεϊ, ο οποίος θα φορά την φανέλα του Συλλόγου και την σεζόν 2021-2022.

Ο 29χρονος γκαρντ - φόργουορντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας στις υποχρεώσεις της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσο και στο Basketball Champions League.

Ο Τεράν Πέτεγουει στην πρώτη του παρουσία με την φανέλα του Περιστερίου, τη σεζόν 2020-2021, είχε στην Stoiximan Basket League σε 24 αγώνες στην κανονική περίοδο και τα play off 11 πόντους μέσο όρο, 2,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 25,2 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Basketball Champions League σε 5 αγώνες είχε 13 πόντους μέσο όρο, 2,2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24,2 λεπτά συμμετοχής".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ