ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Πρόλαβε να "κλείσει" τον Τσαντ Μπράουν

Ο Τσαντ Μπράουν ενόσω έπαιζε στο Μεσολόγγι
Ο Τσαντ Μπράουν ενόσω έπαιζε στο Μεσολόγγι EUROKINISSI

Ο Τσαντ Μπράουν επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να ενισχύσει τη φροντ λάιν του Περιστερίου.

Τη μάχη απόκτησης του Αμερικάνου Τσαντ Μπράουν, που στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν έπαιζε στο Μεσολόγγι εντυπωσιάζοντας με τους αριθμούς του, κέρδισε το Περιστέρι. Οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και μεθοδικά, κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας και εξασφάλισαν τη θετική απάντηση του 24χρονου σέντερ (2.06μ), ο οποίος μετά τη θητεία του στη γερμανική Γκίσεν έψαχνε για μια νέα επαγγελματική στέγη.

Την επιστροφή στην ελληνική Stoiximan Basket League τη θεώρησε μια καλή προοπτική για ένα δεύτερο restart στην καριέρα του και προτού η υπογραφή του τεθεί προς διαπραγμάτευση, με την εμπλοκή άλλων "μνηστήρων", οι "κυανοκίτρινοι" φρόντισαν να τον καπαρώσουν για την επόμενη σεζόν.

Ο Μπράουν, απόφοιτος του Σέντραλ Φλόριντα, ήταν μια ανακάλυψη του κόουτς Ντίνου Καλαμπάκου. Προτού φύγει για τη Γερμανία, ο Αμερικάνος ψηλός είχε παίξει σε 10 αγώνες μετρώντας 12.5 πόντους με 63% στο δίποντο και 8.9 ριμπάουντ ανά 28 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έξι στις δέκα φορές ήταν διψήφιος σε πόντους, ενώ στο season-high σε ριμπάουντ ήταν τα 16 (κάνοντας νταμπλ-νταμπλ) στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Νωρίς μέσα στο Σάββατο το Περιστέρι είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη, ενισχύοντας ταυτόχρονα περιφέρεια και ελληνικό στοιχείο.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ