ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμεινε ο Πίνι

Έμεινε ο Πίνι
γκερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πίνι Γκέρσον, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανακοινώθηκε ότι: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας για τη σεζόν 2007-08 θα είναι ο Πίνι Γκέρσον".
Ο Ισραηλινός κόουτς, έδωσε ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Ο πρώτος πάντως, ήδη έφυγε. Ο Άλεξ Άκερ αναχώρησε για τις ΗΠΑ, με σκοπό να μιλήσει με ομάδες του ΝΒΑ, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, ενώ και στο Λιμάνι δεν είναι πολύ ζεστοί για να τον κρατήσουν για άλλο ένα χρόνο.

Ο άλλος Αμερικανός, ο Σκούνι Πεν, έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά σίγουρα ο παίκτης ανέβασε τις μετοχές του με τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ. Ματσιγιάουσκας, Μπουρούσης και Βασιλόπουλος δεν κουνιούνται, ενώ ο Ζίζιτς ανανέωσε πρόσφατα.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Ράιαν Στακ, στον οποίο ο Γκέρσον δεν πιστεύει πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον παίκτη. Η δική του υπόθεση θα κρίνει κατά πολύ πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές. Διότι, λογικά θα κοιτάξει για ψηλό παίκτη, ο οποίος μην απορήσετε αν είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο μοναδικός Έλληνας παίκτης από την Εθνική ομάδα που δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει.

Πέραν αυτού, ο Στράτος Περπέρογλου είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού, κάτι που το... γνωρίζει και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση σημασία έχει τι και πόσα θέλει ο Πανιώνιος.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Χαρίσης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον πέμπτο τελικό: " Σε πέντε λεπτά στην τρίτη περίοδο πετύχαμε μόλις έναν πόντο και αυτό ήταν καταστροφικό για εμάς. Στη συνέχεια μείωσαμε στους τέσσερις πόντους, αλλά ο Σισκάουσκας μας... τελείωσε με το τρίποντο. Μας κόστισαν πολύ οι δύο τεχνικές ποινές που δεχθήκαμε και μας έβγαλαν από το ρυθμό μας. Όμως, δεν μου αρέσει να στέκομαι στη διαιτησία".

Για τη φετινή σεζόν είπε πως " όταν είσαι Ολυμπιακός και δεν κατακτάς έναν τίτλο, τότε είναι αποτυχία", ενώ για το δικό του μέλλον στην ομάδα τόνισε: "Δεν ξέρω τίποτα ακόμη. Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιό μου".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ