STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ελληνιάδης μαινόμενος

Ελληνιάδης μαινόμενος
ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Ελληνιάδης έκανε "επίθεση" στην ΚΕΔ για τη μείωση της ποινής του ΠΑΟ και άλλα θέματα

Ο μάνατζερ του Ολυμπιακού αφού κατέθεσε πρόταση για κατάργηση του κανονισμού των έγγραφων παρατηρήσεων για τα υβριστικά συνθήματα, είπε στους ανθρώπους της ΚΕΔ: "Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, δεν γνωρίζω τι απόφαση θα πάρει ο ΕΣΑΚΕ για τον αστείο κανονισμό περί υβριστικών συνθημάτων. Στην ουσία, το ΑΣΕΑΔ τον κατάργησε.

Εσείς ως ΚΕΔ και θεσμικό όργανο πρέπει να τονίσετε στους διαιτητές σας να σταματήσουν να γράφουν παρατηρήσεις. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ξεφτιλίζει τους διαιτητές και πρέπει να αντιδράσετε. Οι διαιτητές ενός αγώνα πρέπει να ασχολούνται μόνο με τη δικαιοσύνη εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και οι ομάδες να πληρώνουν χρηματικό πρόστιμο, όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο".

Ο Ελληνιάδης, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και "φωτογράφησε" τον Θανάση Γιαννακόπουλο: "Κι επειδή γίνεται συνέχεια, πρέπει να δώσετε εντολή στους διαιτητές σας, ότι όταν μπουκάρουν παράγοντες στον αγωνιστικό χώρο να μην καταγράφονται τα περιστατικά στα φύλλα αγώνων, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τιμωρούνται από κανέναν".

Από την πλευρά του ΚΕΔ, απάντησε στον Ελληνιάδη, ο Στέλιος Συμεωνίδης, που τόνισε ότι οι διαιτητές δεν έχουν αντίρρηση, αλλά αυτό είναι θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο ΕΣΑΚΕ. Σημαντικό στοιχείο της κλήρωσης είναι ότι όλες οι ομάδες (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΑΓΟΡ, Πανιώνιος, Πανελλήνιος, Αιγάλεω, Ολύμπια Λάρισας) που έδωσαν το "παρών" σε αυτήν, συμφώνησαν να μην σημειώνονται τα υβριστικά συνθήματα και απαίτησαν να γίνει συνάντηση των προπονητών με τους διαιτητές.





TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ