EUROLEAGUE

Ελληνιάδης: "Είμαστε αποδεκατισμένοι"

Ελληνιάδης: "Είμαστε αποδεκατισμένοι"
Ελληνιάδης

Στο αίτημα του Αμαρουσίου για αναβολή του αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ελληνιάδης

Αρχικά ο Έλληνας παράγοντας μίλησε για την πιθανότητα αναβολής του ματς με την Ολίμπια: " Ενημερώσαμε την Ευρωλίγκα και έστειλε αναφορά ο γιατρός της ομάδας με τις απόψεις του για το θέμα. Οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν αν θα αναβληθεί το ματς. Δεν φαίνεται να είναι μέσα στις προθέσεις τους".

"Είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί είμαστε αποδεκατισμένοι. Έχουμε οκτώ παίκτες, εκ των οποίων ένας είναι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που αποκτήθηκε χθες, και συμπληρώνουμε δεκάδα με δύο εφήβους. Είναι μία εβδομάδα... κακοδαιμονίας

", είπε ο μάνατζερ των "κίτρινων" στον "NOVAΣπορ FM".

Στη συνέχεια μίλησε για την αποθεραπεία των Κώστα Καϊμακόγλου και Μιχάλη Πελεκάνου: " Θα το ξεπεράσουν. Απλά χρειάζεται απομόνωση για μία εβδομάδα, γιατί αυτός ο ιός μεταδίδεται εύκολα. Όλοι οι παίκτες μας έχουν ενημερωθεί, γνωρίζουν ότι πρέπει να προσέχουν. Δεν είναι όμως κάτι που μπορείς να ελέγξεις".

Τέλος, αναφέρθηκε στο αίτημα του Αμαρουσίου προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: " Για το ελληνικό Πρωτάθλημα, θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση. Έχουμε μιλήσει με τον ΕΣΑΚΕ, ζητήσαμε αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς".

"Μπορεί αυτό να συμβεί και σε άλλες ομάδες και όποια απόφαση παρθεί θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη αυτό το ενδεχόμενο

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ