ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Ισπανία: Ο Δημήτρης Αγραβάνης έσπασε τα κοντέρ στη Μαδρίτη, ως free agent

Ελλάδα - Ισπανία: Ο Δημήτρης Αγραβάνης έσπασε τα κοντέρ στη Μαδρίτη, ως free agent

Σπουδαίο βράδυ στη Μαδρίτη για τον Δημήτρη Αγραβάνη, που έγραψε νούμερα... Αντετοκούνμπο και έκανε ρεκόρ καριέρας με την Εθνική, την ώρα που συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η εικόνα της Ελλάδας στο εκτός έδρας φιλικό με την Ισπανία, ήταν συνολικά θετική. Δεν ήταν φαντασμαγορική, δεν ήταν όμως και άσχημη. Το 87-80 θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, καθώς η προετοιμασία θα συνεχιστεί με περισσότερα πρόσωπα μιας και οι Κώστας Σλούκας - Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων εν όψει του τουρνουά Ακρόπολις (17-19/8).

Αυτό που θα κρατήσει ο Δημήτρης Ιτούδης από το παιχνίδι στο Wizink Center, είναι η σπουδαία εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη που έσπασε τα κοντέρ ως μέλος της εθνικής ανδρών. Ο -free agent ακόμη- φόργουορντ έμεινε για 23:46 στο παρκέ, για να σκοράρει 24 πόντους από 5/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/10 βολές, να μαζέψει τέσσερα ριμπάουντ, να δώσει μία ασίστ και να κερδίσει πέντε φάουλ από τους αντιπάλους τους.

Δεν είναι, πάντως, μόνο τα στατιστικά που ενθουσίασαν, αλλά η μεγάλη εικόνα. Ο Αγραβάνης έπαιξε με πείσμα και με πάθος, με θράσος και με αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να καλύψει, όσο αυτό ήταν δυνατό, το κενό που άφησαν αυτό το βράδυ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Παπαγιάννης στη φροντ-λάιν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ