ELITE LEAGUE

Elite League: Παίκτης του Πανερυθραϊκού και επίσημα ο Γιάννης Αθηναίου

Elite League: Παίκτης του Πανερυθραϊκού και επίσημα ο Γιάννης Αθηναίου

Στον Πανερυθραϊκό και επίσημα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Αθηναίου, που ανακοινώθηκε από το σύλλογο των βορείων προαστίων Τετάρτη (13/12).

Το deal του Γιάννη Αθηναίου με τον Πανερυθραϊκό πήρε επίσημη μορφή την Τετάρτη (13/12), με τον πολύπειρο γκαρντ να μετακομίζει στα παρκέ της Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

"Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου, που γίνεται κάτοικος Νέας Ερυθραίας, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας μας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Elite League!

Ο έμπειρος γκαρντ, διεθνής 26 φορές με την Εθνική μας ομάδα, πρωταθλητής Ελλάδας και ρέκορντμαν σε παρουσία στους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους, καθώς είναι ο πρώτος που κατάφερε να αγωνιστεί στην καριέρα του σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, αποδέχθηκε την πρόκληση και πλέον αποτελεί μέλος του συλλόγου μας!

Γιάννη, καλώς ήρθες στη μεγάλη μας οικογένεια! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού!".

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ