ELITE LEAGUE

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME

Η ώρα για το πρώτο τζάμπολ της Elite League για τη σεζόν 2023-24 έφτασε, με τους 16 μονομάχους να ρίχνονται στα παρκέ για την έναρξη της ανανεωμένης και κυρίως αναβαθμισμένης διοργάνωσης.

Ιστορικοί σύλλογοι με βαριά ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και στην μεγάλη κατηγορία, όπως ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής δίνουν το παρών και παράλληλα προσδίδουν αίγλη στην Elite League, η οποία θα έχει ένα πρωτοποριακό σύστημα διεξαγωγής, μέσα από ένα πάντρεμα στοιχείων από κορυφαίες διοργανώσεις. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το πρωτάθλημα βρήκε τηλεοπτική στέγη στο Action 24, που θα μεταδίδει ένα ματς παράλληλα θα κάνει συνδέσεις και θα έχει Live εκπομπή κάθε Σάββατο απόγευμα.

Το σύστημα διεξαγωγής

Η εισαγωγή του Final Four την περασμένη αγωνιστική περίοδο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και διατηρήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα οι τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που δίνουν την άνοδο στην Basket League.

Ο πρώτος θα κοντραριστεί με τον δεύτερο και ο νικητής θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Ο ηττημένος του ζευγαριού θα κοντραριστεί με τον νικητή των θέσεων 3-4 για το δεύτερο εισιτήριο.

Στα πρότυπα του NBA, που μαζί με την Elite League ακολουθεί και η EuroLeague, τη νέα σεζόν θα εφαρμοστεί το σύστημα των play-in που θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-10 στην κανονική διάρκεια.

Οι ομάδες των θέσεων 7-10 θα κοντραριστούν στα play-in για την κατάληψη των δύο τελευταίων θέσεων που θα οδηγήσουν στα playoffs. Η ομάδα στην θέση No7 θα αγωνιστεί με εκείνη του No8 και ο νικητής θα συνεχίσει στα playoffs ως έβδομος. Ο ηττημένος του ζευγαριού θα παίξει με τον νικητή των θέσεων 9-10 για την 8η θέση.

Οι οκτώ ομάδες που θα κερδίσουν το εισιτήριο για τα playoffs θα μπουν στη μάχη με τις διασταυρώσεις 1-8, 2-7, 3-6, 4-5, σε σειρές αγώνων που θα κρίνονται στις τρεις νίκες, με τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας να μεταφέρονται.

Από εκεί και πέρα θα διεξαχθούν και οι αγώνες των play out όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες των θέσεων 11-14. Οι διασταυρώσεις θα γίνουν ως εξής, 11-14, 12-13 και οι νικήτριες θα καταλάβουν τις θέσεις 11 και 12 σύμφωνα με τις βαθμολογικές τους θέσεις στην Α΄ Φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις μέχρι την 5η αγωνιστική

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

  • 16:00 Πανιώνιος-Ελευθερούπολη (Ζωντανά από Action 24)
  • 16:00 Παπάγου-Αίας Ευόσμου
  • 16:30 Πανερυθραϊκός-Μίλων (Στιγμιότυπα από Action 24)
  • 16:30 Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας (Στιγμιότυπα από Action 24)
  • 17:00 Μεγαρίδα-Χαρίλαος Τρικούπης
  • 17:00 ΑΟ Μυκόνου-Ηρακλής
  • 17:00 Δόξα Λευκάδας-Έσπερος Λαμίας
  • 17:00 Αμύντας-Ψυχικό

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις μέχρι και την 5η αγωνιστική:

2η αγωνιστική

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

  • 16:00 Ψυχικό-Πανιώνιος (Ζωντανά από Action 24)
  • 16:30 Κόροιβος Αμαλιάδας-Αμύντας (Στιγμιότυπα από Action 24)
  • 16:30 Ηρακλής-Παπάγου (Στιγμιότυπα από Action 24)

3η αγωνιστική

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

  • 16:00 Μεγαρίδα-Ηρακλής (Ζωντανά από Action 24)
  • 16:30 Ερμής Σχηματαρίου-Χαρίλαος Τρικούπης (Στιγμιότυπα από Action 24)
  • 16:30 Μύκονος-Ελευθερούπολη (Στιγμιότυπα από Action 24)

4η αγωνιστική

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

  • 16:00 Ηρακλής-Πανερυθραϊκός (Ζωντανά από Action 24)
  • 16:30 Αμύντας-Δόξα Λευκάδας (Στιγμιότυπα από Action 24)
  • 16:30 Έσπερος Λαμίας-Μεγαρίδα (Στιγμιότυπα από Action 24)

5η αγωνιστική

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

  • 16:00 Παπάγου-Ψυχικό (Ζωντανά από Action 24)
  • 16:30 Κόροιβος Αμαλιάδας-Χαρίλαος Τρικούπης (Στιγμιότυπα από Action 24)
  • 16:30 Ερμής Σχηματαρίου-Ηρακλής (Στιγμιότυπα από Action 24)

Αναλυτικά τα ρόστερ των 16 μονομάχων

Ψυχικό

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση
ELITE LEAGUE EOK PSYCHIKO BC

Το Ψυχικό αποτελεί μία σταθερή δύναμη της Elite League τα τελευταία χρόνια με διαδοχικές συμμετοχές στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε στο Final Four της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μετά την επικράτησή του στον μικρό τελικό με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό.

Γκαρντ: Αϊζάια Μπερκ, Γιώργος Κουκάς, Αντριάνο Τόπαλι, Αντώνης Μάντζαρης, Χάρης Αναγνωστόπουλος

Φόργουορντ: Μιχάλης Κοντούδης, Γιάννης Μιχαλούτσος, Γιάννης Αθανασούλας, Χρήστος Κωστόπουλος, Ρένος Μπαλός

Σέντερ: Νίκος Παπανικολάου, Αλέξης Καμπερίδης, Αντρέ Κέλι

Προπονητής: Γιώργος Ρεμεντέλας

ΝΕ Μεγαρίδας

Η Μεγαρίδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο έμεινε εκτός playoffs στην ισοβαθμία, καθώς τερμάτισε στην 9η θέση, έχοντας ίδιο αριθμό νικών/ηττών με τον Ερμή Σχηματαρίου που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο. Η νέα χρονιά ξεκινά για των ομάδα του Γιώργου Μάνταλου με φιλοδοξίες εισόδου στα playoffs με δεδομένο πως πέρυσι ο στόχος χάθηκε στο... νήμα.

Γκαρντ: Κρίστιαν Μπράντφορντ, Άγγελος Γκάτζιας, Δημήτρης Μουρτζούκος, Απόλλων Τσόχλας, Δημήτρης Μαντίκος, Νίκος Παπαρέγκας, Άλκης Ιωάννου

Φόργουορντ: Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης, Αλέξανδρος Κοκορέλης, Άκης Καλλινικίδης, Γιώργος Αρνόκουρος, Πέτρος Γερομιχαλός

Σέντερ: Σταύρος Τζουτζιράκης ,Δημήτρης Αναστασόπουλος

Προπονητής: Γιώργος Μάνταλος

Παπάγος

Ο Παπάγος την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 10η θέση της κανονικής διάρκειας. Δεν συμμετείχε ούτε στα playoffs ούτε στα play out εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία από την regular season. Η ομάδα έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετική τη νέα σεζόν.

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση
ELITE LEAGUE EOK PAPAGOU BC

Γκαρντ: Γιάννης Καρακώστας, Θοδωρής Κυριλής, Δημήτρης Σταματίου, Παναγιώτης Κόης, Παντελής Κασαπίδης, Στέφανος Ματσάγγος, Μίνωας Καπόπουλος, Χρυσόστομος Σανδραμάνης

Φόργουορντ: Ζάιον Γκρίφιν Ταϊρόν, Νικόλας Τουλιάτος

Σέντερ: Σάββας Τζουγκαράκης, Βασίλης Γάργαλης, Νίκολα Σίλαντζι

Προπονητής: Φώτης Καρακώστας

Κόροιβος Αμαλιάδας

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας αποτελεί μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα με αρκετές παρουσίες στην κατηγορία και πέρυσι συγκαταλεγόταν μεταξύ των οκτώ ομάδων που πήραν το εισιτήριο για τα playoffs. Μπορεί να μην έκανε το βήμα για την τετράδα, ωστόσο είναι μία δυνατή ομάδα για την Elite League, ενώ υπήρξε και αλλαγή στην άκρη του πάγκου, με τον Δημήτρη Λιόγια να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Δελέγκου.

Γκαρντ: Ντρου Καξχάουζεν, Καχίμ Ράνσομ, Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, Χρήστος Κοντόπουλος, Νίκος Κινινής, Χρήστος Τσίπας

Φόργουορντ: Πέτρος Νοεάς, Αντώνης Καραγεωργίου, Φώτης Γεωργαλάς, Νίκος Πόζογλου, Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Ράλλης

Σέντερ: Θοδωρής Καρράς

Προπονητής: Λιόγας Δημήτρης

Ηρακλής

Ο Ηρακλής είχε πολύ καλή παρουσία την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Elite League ολοκληρώνοντας την regular season στην τρίτη θέση. Εξαφάλισε το εισιτήριό του για τα playoffs, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω για την πρόκριση στο Final Four και την διεκδίκηση της ανόδου. Οι κυανόλευκοι έχουν βαριά φανέλα στο ελληνικό μπάσκετ και οι στόχοι όπως είναι λογικό είναι υψηλοί.

Γκαρντ: Στεν Σοκ, Κώστας Αλτίνης, Μάριος Πουλιανίτης, Λάμπρος Φρύδας, Κέντρικ Τόμσον, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος

Φόργουορντ: Στέργιος Πράπας, Αλέξανδρος Προίσκος, Γιάννης Μερμίγκης, Τζάστιν Μπέικερ,

Σέντερ: Πρόδρομος Ταχυρίδης, Θωμάς Ζορμπάς, Ζήσης Σαρικόπουλος

Προπονητής: Θανάσης Γιαπλές

Πανερυθραϊκός

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση
ELITE LEAGUE EOK PANERYTHRAIKOS BC

Ο Πανερυθραϊκός πρωταγωνίστησε στην περσινή Elite League καθώς ήταν εκ των τεσσάρων ομάδων που διεκδίκησαν την άνοδο μέσω του Final Four. Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό, ωστόσο είχε μία πολύ καλή παρουσία στην διοργάνωση που φιλοδοξεί να επαναλάβει.

Γκαρντ: Νεμάνια Μαναοΐλοβιτς, Τάσος Καλλανιώτης, Κώστας Κουφόπουλος, Γιάννης Ιωαννίδης, Ηλίας Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Κορκόντζελος, Περικλής Μπαζίνας, Απόστολος Νικολαΐδης, Λευτέρης Ζαρμακούπης

Φόργουορντ: Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Τσιτσιγιάννης, Δημήτρης Τσουργιάννης, Ηλίας Θεοδώρου, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ

Σέντερ: Μιχάλης Κουρουπάκης, Μιχάλης Μπότσης,

Προπονητής: Δημήτρης Χουχουλής

ΑΟ Αμύντας

Ο Αμύντας δίνει και πάλι το παρών στην Elite League, καθώς εξασφάλισε την παρουσία του σε αυτή μέσω των play out, χάρις στην καθοριστική νίκη απέναντι στο Αγρίνιο. Πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην δεκάδα με τις περισσότερες συμμετοχές. Υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Μιχάλη Κουρή να διαδέχεται τον Δημήτρη Λιόγα, με την ομάδα να στοχεύει σε καλύτερη πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γκαρντ: Κωνσταντίνος Μπιλάλης, Δημήτρης Τρύφωνας, Νάσος Γκρέκας, Νίκος Λιακόπουλος, Τζόελ Γκάτζο, Θεοδόσης Τσιλιμπάρης, Νίκος Γιοβάνης

Φόργουορντ: Άγγελος Δαμιανός, Σιούντρης Σπύρος, Βαρδιανός Θοδωρής, Μπέλη Ορέστης, Νικηφόρος Μπολδόγλου, Μάριος Δόξας

Σέντερ: Νίκος Καμπούρης

Προπονητής: Μιχάλης Κουρής

Αίας Ευόσμου

Ο Αίαντας Ευόσμου δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στην Elite League την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο έλαβε μία εκ των δύο wild cards και θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην κατηγορία. Προπονητής του είναι ο Κωνσταντίνος Δελέγκος, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση
ELITE LEAGUE EOK AIAS EVOSMOU

Γκαρντ: Τίμων Πετράκης, Κωνσταντίνος Αμπατζάς, Κωνσταντίνος Βλάσιος, Αλέξανδρος Σπυριδονίδης, Σωτήρης Ρουστέμης, Στυλιανός Χαβαλές, Τζέρεμι Σέπαρντ

Φόργουορντ: Βασίλης Παπαδόπουλος, Απόστολος Ναούμης, Γιώργος Γαρέζος

Σέντερ: Κυριάκος Πετανίδης, Κρεγκ Βίκτορ

Προπονητής: Κωνσταντίνος Δελέγκος

Ερμής Σχηματαρίου

Ο Ερμής Σχηματαρίου την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής περιόδου της Elite League, κερδίζοντας εισιτήριο για τα playoffs της κατηγορίας. Δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final Four, με το Ψυχικό να διακόπτει την πορεία του. Η νέα σεζόν ξεκινά με φιλοδοξίες, με την ομάδα να έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Γκαρντ: Φώτης Βασιλόπουλος, Ζακ Μπράιαντ, Ελευθέριος Μητσιμπόνας, Δημήτρης Γερομιχαλός, Αθανάσιος Μπολάτογλου, Αναστάσιος Κωστόπουλος, Παύλος Βλαχογιάννης, Ιωάννης Βόγγελης

Φόργουορντ: Δημήτρης Μαργέλης, Δημήτρης Γράβας

Σέντερ: Ανδρέας Κασιούμης

Προπονητής: Νίκος Οικονόμου

ΓΣ Ελευθερούπολης

Η Ελευθερούπολη πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία στην περσινή Elite League τερματίζοντας στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας, ωστόσο στα playoffs δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω για την διεκδίκηση της ανόδου. Αποτελεί μία πολύ δυνατή ομάδα στην κατηγορία, η οποία διατηρεί τον ίδιο προπονητή και τη νέα σεζόν.

Γκαρντ: Σωκράτης Ναούμης, Βένος Μαστόρος, Φώτης Στυλίδης, Χριστόδουλος Μπόζης, Ράιαν Άλεν, Τάιρ Γκάθραϊτ, Μάριος Τσέλλος

Φόργουορντ: Βαλάντης Κουρτίδης, Κώστας Ιατρίδης, Κώστας Καμπουρίδης

Σέντερ: Παναγιώτης Λογοθέτης, Νίκος Οκοκέγουεν

Προπονητής: Κυριάκος Παπαδόπουλος

Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης τερμάτισε στην 11η θέση του περσινού πρωταθλήματος και συμμετείχε στα play out της κατηγορίας. Η προσπάθεια για την παραμονή στέφθηκε με επιτυχία και η ομάδα παρέμεινε στην Elite League, με τον Ηλία Μούτσιο να παραμένει στο "τιμόνι" και τη νέα σεζόν.

Γκαρντ: Αρ Τζέι Γκλάσπερ, Χρήστος Παγούρας, Παναγιώτης Ερμείδης, Βούκαν Σάμαρτζιτς,

Φόργουορντ: Ανδρέας Τσουμάνης, Αριστείδης Τσουργιάννης, Γιάννης Μολφέτας, Κωνσταντίνος Στράτος, Βασίλης Ζαρκαδούλας

Σέντερ: Ξούλιαν Τόλα, Αλέξανδρος Σταματογιάννης, Δημήτρης Νάνος

Προπονητής: Ηλίας Μούτσιος

Δόξα Λευκάδας

Η Δόξα Λευκάδας κέρδισε την άνοδό της στην Elite League μέσα από την Β' Εθνική και ξεκινά τη νέα σεζόν στην κατηγορία με φιλοδοξίες. Η ομάδα της Λευκάδας θα πορευτεί με τον έμπειρο Ντίνο Καλαμπάκο στην κατηγορία, ενώ έχει αποσπάσει και την υπογραφή του Γιάννη Σαχπατζίδη που την περσινή σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία στον Πανιώνιο.

Γκαρντ: Ντόνοβαν Ντόναλντσον, Κρίστιαν Μάνα, Δημήτρης Ερμείδης, Μπέιλι Μπάστερ Τσέιμπερς, Μάνος Κοντούδης, Διογένης Γοργόνης

Φόργουορντ: Διονύσης Σκουλίδας, Γιάννης Ευσταθιάδης, Βουκ Τζόρτζεβιτς, Στάθης Παπαδάκης

Σέντερ: Γιάννης Σαχπατζίδης, Στράτος Βουλγαρόπουλος

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος

ΑΟΝΣ Μίλων

Ο Μίλωνας πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στην Β' Εθνική και πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League, έχοντας υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Οι Νεοσμυρνιώτες ενισχύθηκαν ποιοτικά με την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ και έχουν μεγάλες βλέψεις για τη νέα σεζόν.

Γκαρντ: Ηλίας Ανέστης, Αλέξανδρος Γκίνος, Σπύρος Μοτσενίγος, Στιβ Μπαρτ Τζ., Γιώργος Χριστόπουλος, Αλέξανδρος Καλαμπογιάς, Φώτης Ζούμπος, Γιάννης Δημάκος, Πάρης Παπαδάτος

Φόργουορντ: Ηλίας Πετρίδης, Παναγιώτης Παγώνης, Αθανάσιος Δομπρογιάννης, Δημήτρης Μάρκου, Ανδρέας Κανονίδης

Σέντερ: Πέτρος Μελισσαράτος, Δημήτρης Μαλούκος

Προπονητής: Νίκος Καραγιάννης

Πανιώνιος ΓΣΣ

Ο Πανιώνιος θέλει να αποδείξει πως είναι περαστικός από τις μικρότερες κατηγορίες και θέλει να επιστρέψει στην Basket League όπως αποδεικνύεται από τις μεταγραφικές του κινήσεις, με τους Ίαν Βουγιούκα, Νίκο Γκίκα και Δημήτρη Κακλαμανάκη να ντύνονται στα κυανέρυθρα. Πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στην Β' Εθνική και έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Elite League: Ο οδηγός της σεζόν 2023-24 στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Γκαρντ: Χρήστος Σκάνδαλος, Νίκος Χρήστου, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Ιάσονας Δημητρακόπουλος, Βασίλης Αφεντουλίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Εμμανουήλ Βαφειάδης, Νίκος Γκίκας

Φόργουορντ: Μπέρικ ΖανΛουί, Στάθης Παπαδιονυσίου, Τάσος Αντωνάκης, Στέλιος Χάλαρης, Ευγένιος Στεργιένκο

Σέντερ: Δημήτρης Κακλαμανάκης, Ίαν Βουγιούκας, Παναγιώτης Βύρλας

Προπονητής: Περικλής Ταυρόπουλος

ΑΟ Μυκόνου

Η Μύκονος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στην Β' Εθνική, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει εισιτήριο ανόδου στην Elite League. Παρόλα αυτά θα συμμετάσχει στην Elite League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς έλαβε τη μία εκ των δύο wild cards της κατηγορίας, φιλοδοξώντας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Γκαρντ: Νίκος Χουχούμης, Δημήτρης Σταμάτης, Σπύρος Γαβρίλης, Σπύρος Καψαλός, Ανδρέας Κονταράτος, Τζόρτζι Πατσέκο-Ορτίθ, Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Φόργουορντ: Νίκος Καμάρας, Τάσος Σπυρόπουλος, Νίκολας Παύλος

Σέντερ: Γιώργος Διαμαντάκος, Γιάκουμπ Βοϊτσεκόφσκι

Προπονητής: Γιάννης Τζήμας

Έσπερος Λαμίας

Ο Έσπερος Λαμίας αποτελεί ακόμα μία ομάδα που έρχεται από την Β' Εθνική και θα αγωνιστεί στην Elite League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για την παρθενική του παρουσία στην κατηγορία και έχει πραγματοποιήσει ορισμένες ενδιαφέρουσες μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες που έχουν εμπειρία από την Elite League.

Γκαρντ: Μιχάλης Λιάπης, Νώντας Παπαντωνίου, Ιωάννης Νικολαΐδης, Ιωάννης Φύτρος, Κωνσταντίνος Πυδαράκης, Μιχάλης Πολυτάρχου,

Φόργουορντ: Χρήστος Ξύδης, Τάι Μπρούερ, Ευάγγελος Καράμπουλας, Δημήτρης Λεγκίκας, Νικόλαος Μαρκόπουλος

Σέντερ: Απόστολος Ιωάννου, Στέφαν Τζόρτζεβιτς

Προπονητής: Γιάννης Σοφογιάννης

TAGS ELITE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ