ELITE LEAGUE

Elite League: O Καλλιανιώτης γρονθοκόπησε τον Σανδραμάνη του Παπάγου, ζήτησε συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης ο Πανερυθραϊκός

Elite League: O Καλλιανιώτης γρονθοκόπησε τον Σανδραμάνη του Παπάγου, ζήτησε συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης ο Πανερυθραϊκός
PRINTSCREEN

Αθλητής του Πανερθραϊκού γρονθοκόπησε παίκτη του Παπάγου, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη 12η αγωνιστική της Elite League. Δείτε το σχετικό VIDEO και την απολογιτική ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό η ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο Παπάγος πήρε νίκη με 80-74 απέναντι στον Πανερυθραϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Elite League, όμως η εν λόγω αναμέτρηση στιγματίστηκε από μία άσχημη φάση που έλαβε χώρα 1'25" πριν το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Καλλανιώτης έριξε μπουνιά στον Χρυσόστομο Σαρδαμάνη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο παρκέ. Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη και χρέωσαν με τεχνική ποινή των παίκτη των γηπεδούχων.

Ως εκ τούτου, ο Παπάγος ανήρτησε στο επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook την εν λόγω φάση, καταδεικνύοντας τι ακριβώς διαδραματίστηκε. Ακολούθως, ο Πανερυθραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αθλητή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

"Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ είναι ένας σύλλογος, που πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ.

Για το λόγο αυτό, τονίζουμε πως η ενέργεια του αθλητή μας, Τάσου Καλλιανιώτη, στην αναμέτρηση με τον Παπάγου για τη 12η αγωνιστική της Elite League, είναι εκτός αθλητικού πλαισίου και απολύτως κατακριτέα.

Ο σύλλογός μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του και ζητά συγγνώμη για αυτή την ενέργειά του και χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία".

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ