EUROLEAGUE

Ελεύθερος ο Στίματς

Ελεύθερος ο Στίματς

Ο Βλάντιμιρ Στίματς ''έσπασε'' το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερη συμφωνία με την Ουνικάχα ή να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόσφατα για τη Μάλαγα με την ήττα στο Game 4 της ημιτελικής σειράς των ισπανικών playoffs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν αφού έφτασε ως τους ημιτελικούς στη Liga Endesa όπου αποκλείστηκε από τη ''Βασίλισσα'' με 3-1 νίκες. Όσον αφορά τη συμμετοχή της στην Euroleague, η Μάλαγα έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την πρόκρισή της στα playoffs της διοργάνωσης ωστόσο δεν πέτυχε την υπέρβαση.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς ήταν βασικός συντελεστής στην πορεία της ομάδας του Ζοάν Πλάθα ωστόστο η απόφασή του να ''σπάσει'' το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα δημιουργεί νέα δεδομένα στην περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, η πλευρά του Σέρβου σέντερ έκανε χρήση της option και κατέβαλε 10.000 ευρώ, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο ή να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στίματς έχει προτάσεις από τη Βαλένθια καθώς και από τούρκικες ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν καλύτερη οικονομική πρόταση σε σχέση με τα δεδομένα της Μάλαγα. ''Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Σας ευχαριστώ όλους'' ήταν το χθεσινοβραδυνό μήνυμα του Σέρβου στο Twitter. Φέτος ο Στίματς είχε 7.6 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μ.ό. σε 23 συμμετοχές στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ