EUROLEAGUE

Έλεβιτς: "Στο ΟΑΚΑ για το 3-0 η ΤΣΣΚΑ"

Έλεβιτς: "Στο ΟΑΚΑ για το 3-0 η ΤΣΣΚΑ"

Ο Σεργκέι Έλεβιτς εξήγησε τους λόγους που η ΤΣΣΚΑ θα "σκουπίσει" τη σειρά με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ανέφερε ότι οι "πράσινοι" δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν κάτι ενόψει Game 3 (20/04, 21:45).

Ο Σεργκέι Έλεβιτς είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ρώσικης ομοσπονδίας (RSE) και οι δημοσιογράφοι του rsport.ru ζήτησαν τη γνώμη του για τα πεπραγμένα στη σειρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο ΟΑΚΑ, προέβλεψε καθαρό 3-0 για την "ομάδα του στρατού" ενώ συνέκρινε τη φετινή έκδοση του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη περσινή, που πήγε τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ σε πέμπτο ματς.

"Η σειρά μεταφέρεται στην Ελλάδα ωστόσο δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Κατά τη γνώμη μου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα προκριθεί στο Final Four με ρεκόρ 3-0. Στην ακραία περίπτωση, με 3-1! Η ομάδα του κόουτς Ιτούδη έχει δείξει τρομερή συνέπεια και διάρκεια μέσα στη χρονιά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι αξίζει να προκριθεί στα ημιτελικά της Euroleague. Από την άλλη πλευρά, δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός αποδυναμώθηκε τόσο πολύ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Απλώς, η ελληνική ομάδα δεν κάνει το παιχνίδι στο οποίο είναι προσαρμοσμένοι οι παίκτες της. Δεν ξέρω τι μπορούν να προσθέσουν στο παιχνίδι τους στα επόμενα παιχνίδια. Για την ακρίβεια, δεν νομίζω ότι προλαβαίνουν να αλλάξουν κάτι".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ