NBA

Εκτός ομάδας στους Σπερς ο Όλντριτζ, ψάχνουν λύση για φιλικό "διαζύγιο" οι δύο πλευρές

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με την φανέλα των Σπερς την σεζόν 2020/21
Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με την φανέλα των Σπερς Ⓒ 2021 ERIC GAY/ASSOCIATED PRESS

Οι Σπερς και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ συμφώνησαν να μην επιστρέψει ο δεύτερος στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν, με τις δύο πλευρές να ψάχνουν τρόπο είτε να παραχωρηθεί ο άλλοτε All Star με ανταλλαγή, είτε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τους Σπερς και τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Τώρα μένει να βρεθεί μία φόρμουλα για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Όπως ενημέρωσαν οι Σπερς, ο έμπειρους φόργουορντ/σέντερ τέθηκε εκτός ομάδας έπειτα από κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, που δεν επιθυμούν συνέχεια της συνεργασίας τους, αφού το Σαν Αντόνιο θέλει να κάνει χώρο για τους νεαρούς παίκτες του.

Πλέον, αυτό που ψάχνουν οι Τεξανοί είναι τον τρόπο που θα χωρίσουν επίσημα οι δρόμοι των δύο πλευρών, αφού το Σαν Αντόνιο θέλει πρώτα να κοιτάξει στην αγορά μήπως μπορέσει να παραχωρήσει με ανταλλαγή τον άλλοτε All Star φόργουορντ/σέντερ, αλλιώς θα λύσει το συμβόλαιό του. Το συμβόλαιο του Όλντριτζ ολοκληρώνεται φέτος και προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 24 εκατ. δολαρίων.

Την φετινή σεζόν ο Όλντριτζ έχει 13.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 36% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2021 Eric Gay/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ