ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ράιαν Μπρόκχοφ στην Αυστραλία για ψυχολογικούς λόγους

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ με την φανέλα των Μάβερικς το 2019
Ο Ράιαν Μπρόκχοφ με την φανέλα των Μάβερικς το 2019 Ⓒ 2019 DAVE CRENSHAW/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής Αυστραλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αναφέροντας ότι πήρε αυτή την απόφαση για λόγους ψυχικής υγείας.

Χωρίς τον Ράιαν Μπρόκχοφ θα παραταχθεί η Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον διεθνή φόργουορντ να θέτει εαυτόν εκτός ομάδας για ψυχολογικούς λόγους.

"Η ψυχική μου υγεία είναι κάτι με το οποίο παλεύω εδώ και πολύ καιρό και νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμένα να σηκώσω το χέρι και να παραδεχθώ ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια" ανέφερε στην δήλωσή του ο Μπρόκχοφ, για να προσθέσει:

"Για να παίξω σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βρίσκομαι στο 100% και δεν μπορώ να πω ότι έχω την δυνατότητα να το υποστηρίξω αυτό. Όλοι όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη απόφαση ήταν για εμένα να μην εκπροσωπήσω την χώρα μου λαμβάνοντας την υψηλότερη τιμή που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να φέρει το χρυσό μετάλλιο και θα την υποστηρίζω" .

Την φετινή σεζόν ο Μπρόκχοφ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας με την φανέλα των Μέλμπουρν Φοίνιξ, έχοντας 7.6 πόντους και 3.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ