ΑΕΚ

Εκτός ο Τσάμης "εντός" ο Λιούις

Χωρίς τον Άγγελο Τσάμη ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ, που προχωράει στην απόκτηση του Ντάρελ Λιούις

Ο 28χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα της βδομάδας. Αυτό βέβαια δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα των "κιτρινόμαυρων", που τον τελευταίο καιρό καλούνται να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια, όπως αυτά των Ουέσον και Έιβερι.
Στο μεταξύ η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο έμψυχο της δυναμικό, προκειμένου να διορθώσει την αγωνιστική της εικόνα. Το τεχνικό τιμ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο με την απόδοση των πλέι-μέικερ.

Για αυτό άλλωστε με τον Κολοσσό αναμένεται να παίξει και πάλι -αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του- ο Ουίλιαμ Έιβερι στη θέση του Φιλμπέρτο Ριβέρα. Με τη σειρά του ο Πορτορικάνος γκαρντ θα επιστρέψει στη σύνθεση όταν εκδοθεί το κοινοτικό διαβατήριο του Ουέσον, κάτι που αναμένεται να γίνει μες στις επόμενες ημέρες.

Αυτή δεν θα είναι, όμως, η μοναδική... κίνηση της ΑΕΚ, που προχωράει στην απόκτηση του Ντάρελ Λιούις. Ο λόγος για τον Αμερικανό γκαρντ με το κοινοτικό διαβατήριο που πέρσι οδήγησε τον Σπόρτιγκ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2.

Ο 32χρονος γκαρντ -που απασχόλησε την Ένωση το καλοκαίρι- κατέληξε στη Ρίμινι (Α2 Ιταλίας), με τη φανέλα της οποίας έχει 12.4 πόντους και 1.7 ασίστ σε 25' συμμετοχής.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ