WNBA

Έκρηξη οδύνης για την Γκράινερ: "Μπορούμε να κλαίμε μπροστά σας για να δείτε πώς νιώθουμε"

Έκρηξη οδύνης για την Γκράινερ: "Μπορούμε να κλαίμε μπροστά σας για να δείτε πώς νιώθουμε"

Σχεδόν κατέρρευσε η Ντίγκινς - Σμιθ μιλώντας για την καταδίκη της συμπαίκτριάς της Μπρίτνι Γκράινερ και την ποινή κάθειρξης εννέα ετών.

Η ποινή κάθειρξης εννέα ετών που επέβαλε το ρωσικό δικαστήριο στην Μπρίτνι Γκράινερ σόκαρε όλο το WNBA. Ναι μεν γίνονται προσπάθειες ανταλλαγής με καταδικασμένο έμπορο όπλων, αλλά μέχρι να προκύψει συμφωνία η Αμερικανίδα σταρ θα παραμένει κρατούμενη σε φυλακές.

Οι συμπαίκτριές της στη Φοίνιξ Μέρκιουρι δεν ήταν εύκολο ν' αποδεχθούν την καταδίκη της 31χρονης. Η Σκάιλερ Ντίγκινς - Σμιθ ζορίστηκε πολύ για να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μετά την ήττα από την Κονέκτικατ Σαν ρωτήθηκε να σχολιάσει ό,τι είχε προηγηθεί.

Ήταν σχεδόν αδύνατο οι λέξεις να βγουν από το στόμα της, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές αφενός προς τους δημοσιογράφους που πιέζουν με τον τρόπο τους για μια δήλωση αφετέρου για το γεγονός πως διεξήχθησαν κανονικά τα προγραμματισμένα παιχνίδια της Πέμπτης.

"Είναι βαρύ, απλά βαρύ. Με αυτές τις ερωτήσεις δεν αφαιρείτε κάτι από την πληγή μας, προσθέτετε σε αυτήν. Μπορούμε να καταρρεύσουμε και να κλαίμε μπροστά σε όλους σας για να δείτε πώς νιώθουμε.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω γι' αυτό το θέμα. Είναι αδερφή μας. Δεν είναι μια τυχαία Τζέιν από τον δρόμο. Δεν πολιτικοποιούμε το ζήτημα. Είναι ένας άνθρωπος, μια φίλη από την κανονική ζωή μας, μια αδερφή από την κανονική ζωή μας. Φανταστείτε ένας τέτοιος δικός σας φίλος να ήταν εκεί.

Τώρα δεν αναμένω από κανέναν να νοιαστεί. Εμείς όμως νοιαζόμαστε. Υποτίθεται ότι είμαστε εδώ για να δώσουμε αυτό το παιχνίδι. Καμία μας δεν ήθελε να παίξει σήμερα. Πώς υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι και το παρκέ με καθαρό μυαλό, τη στιγμή που όλη η ομάδα κλαίει πριν από τον αγώνα;", επισήμανε η Ντίγκινς - Σμιθ.

TAGS WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ