ΠΑΟΚ

Εκδικάσθηκαν οι προσφυγές

Εκδικάσθηκαν οι προσφυγές
Αγαδάκος

Εκδικάσθηκαν οι οχτώ προσφυγές εις βάρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην πρωτοβάμθια ΕΕΟΔΑΚ

Μετά την χθεσινή εξέλιξη όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 380.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο κίνδυνος μέσα στην σεζόν που ακολουθεί για συνεχείς ολικές καταπτώσεις της εγγυητικής επιστολής να είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος παικτών, Κώστας Παπαδάκης, που έδωσε το παρόν χθες στην αίθουσα όπου εκδικάστηκαν οι 8 προσφυγές έχει σκοπό να καταθέσει αγωγή κατά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, για ποσό 43.000 ευρώ που αφορά την δική του αμοιβή.

Όσο για το αν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξασφαλίσει ή όχι πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 από την ΕΕΑ είναι κάτι που θα φανεί στις 20 του μήνα; Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό αν και μέχρι τότε δεν θα έχουν τελεσιδικήσει ούτε οι οκτώ προσφυγές αλλά ούτε και η υπόθεση Μπασμίνοφ.

Την ίδια ώρα στο αγωνιστικό σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στο PAOK Sports Arena θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της χρονιάς με στο ICBS και τον Ταμπ Μπάλντγουιν να μην έχει στην διάθεσή του τους Μπουζιάν και Χαριτόπουλο.

Ο πρώτος συνεχίζει να βρίσκεται στην Γαλλία όπου προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του με την Ντιζόν ενώ ο δεύτερος θα βρίσκεται από αύριο στην Θεσσαλονίκη μετά την εξασφάλιση της μετάθεσής του με άδεια και για μόνιμα στο ΑΣΑΕΔ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ