ΑΡΗΣ

Εκ νέου για Πρίφτη

Εκ νέου για Πρίφτη
NEWSPORTS

Παράλληλα με το θέμα της FIBA για την επίτευξη της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών αυτό του προπονητή απασχολεί την ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποκτάει εκ νέου προβάδισμα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης φαίνεται να αποκτάει εκ νέου προβάδισμα στο ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το θέμα του προπονητή εξάλλου φαίνεται να είναι το Νο1 που απασχολεί την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σε συνδυασμό με την FIBA και την επίτευξη της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών.

Στο θέμα του προπονητή και όπως φάνηκε ξεκάθαρα τις τελευταίες ημέρες η πρώτη επιλογή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον οποίο μάλιστα μετά την άρνησή του ακολούθησε και η σχετική ανακοίνωση.

Σειρά πήρε ο Ηλίας Ζούρος που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Όπως προκύπτει όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως το ποσό που φέρεται να αξιώνει ο Έλληνας τεχνικός είναι ανάλογο με το περσινό του Βαγγέλη Αγγέλου.

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο Αλεξάνδρειο δείχνουνε να σκέφτονται και πάλι τον Δημήτρη Πρίφτη με το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και νυν της Εθνικής μας ομάδας να είναι πλέον στην Νο1 θέση της λίστας.

Για αυτό και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει εκ νέου επαφές μαζί της. Το ιδανικό σενάριο θα είναι η συμφωνία να επέλθει στην διάρκεια της εβδομάδας. Πριν δηλαδή την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης φέρεται να προσέγγισε Έλληνα τεχνικό καταθέτοντάς του πρόταση και αναμένοντας υπομονετικά την απάντησή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ