NBA

Εισιτήρια των Μπρούκλιν Νετς είναι πιο φθηνά από αγώνες της Α1 και της EuroLeague

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ 2021 MATT SLOCUM/AP PHOTO

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι παράγοντες των Νετς, καθώς το κοινό του Μπρούκλιν έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα με αποτέλεσμα οι τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από τα 9 δολάρια!

Η απουσία του Καϊρί Ίρβινγκ έχει προβληματίσει, αγωνιστικά, τους Νετς που δεν βρίσκουν λύσει σε αυτό το ζήτημα, φαίνεται όμως ότι προβληματίζει και τον κόσμο στο Μπρούκλιν και γενικότερα στην Νέα Υόρκη καθώς η ομάδα δυσκολεύεται να διαθέσει τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να κοστίζουν λιγότερο από τα εισιτήρια αγώνων της EuroLeague και της Stoiximan Basket League.

Καλά διαβάσατε! Μπορείτε να παρακολουθήσετε, από κοντά, από το γήπεδο, από το Barclays Center, αγώνες των Νετς με τον Τζέιμς Χάρντεν, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Μπλέικ Γκρίφιν, τον Τζο Χάρις, τον Πολ Μίλσαπ, τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ με ελάχιστα χρήματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εισιτήρια των 10 δολαρίων (!) για την αναμέτρηση με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ μπορεί κάποιος να κλείσει θέση για τον αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 9 δολάρια.

Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένες τιμές αφορούν τα υψηλότερα διαζώματα του γηπέδου, αν και μπορεί κάποιος να βρει καλή θέση με 14-18 δολάρια. Την ίδια στιγμή, οι τιμές στο Μιλγουόκι για το αποψινό ματς με τους Σπερς ξεκινούν από τα 18 δολάρια, ενώ για τον αγώνα με τους Λέικερς (17/11) χρειάζονται τουλάχιστον 94 δολάρια ώστε να βρεθεί κάποιος στο Fiserv Forum και να δει τους πρωταθλητές του ΝΒΑ απέναντι στους Γουέστμπρουκ, ΛεΜπρόν, Άντονι, Ντέιβις.

Εισιτήρια των Μπρούκλιν Νετς είναι πιο φθηνά από αγώνες της Α1 και της EuroLeague
TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ