ΜΑΡΟΥΣΙ

"Είμαστε αγαπημενοι και δουλεύουμε σκληρά" τόνισε ο Φιλιππος Συμεωνίδης μετά το ντεμπούτο του

"Είμαστε αγαπημενοι και δουλεύουμε σκληρά" τόνισε ο Φιλιππος Συμεωνίδης μετά το ντεμπούτο του
Κακιούσης

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αμαρουσίου για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ήττες στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά και για την καλή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών.

Από τη Δευτέρα οι "κιτρινόμαυροι" θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο ματς, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο κυπελλο, με την ομάδα του Λευτέρη Κακιούση να παίρνει τη νίκη.

Στις προπονήσεις θα συμμετάσχει κανονικά κι ο Γιώργος Καράγκουτης, ο οποίος προφυλάχθηκε το Σάββατο, με το τεχνικό τιμ να δίνει χρόνο συμμετοχή στους Συμεωνίδη και Γιαννουλάκο, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

"Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα δυο πρώτα ματς ήταν μια δοκιμασία από την οποία μπορούμε να βγούμε δυνατότεροι, γιατί την αντιμετωπίσαμε με ηρεμία, είμαστε αγαπημένοι και δουλεύουμε σκληρά. Στην ομάδα είμαστε πολλοί νέοι παίκτες και είναι φυσικό να θέλουμε λίγο χρόνο ώστε να μάθει ο ένας τον άλλον.

Είναι όμως δεδομένο ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα θέσεις και στόχους, ούτε είναι φρόνιμο να μπαίνουμε σε συγκρίσεις γιατί κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα. Κοιτάμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι γιατί αυτό είναι το δυσκολότερο για μας"

τόνισε ο Φίλιππος Συμεωνίδης, που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Α1 με τη φανέλα του Αμαρουσίου.



TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ