ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Έφυγε ξαφνικά ο Φλόρες

Έφυγε ξαφνικά ο Φλόρες
Χριστόπουλος

Ο Λούις Φλόρες δεν... άντεχε άλλο στην Ελλάδα και αποφάσισε να φύγει από την Ολυμπιάδα Πατρών

Ο Αμερικανός δεν είχε πρόβλημα ούτε με το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, ούτε και με κάτι άλλο, απλά όπως λέγεται, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και αποφάσισε να φύγει. Πλέον, η αχαϊκή ομάδα αναζητά παίκτη για να καλύψει το κενό που προέκυψε ξαφνικά στο ρόστερ.
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιθουανού φόργουορντ Τόμας Νάγκις, αλλά παράλληλα γνωστοποίησε και την απόφασή της να μην υπογράψει συμβόλαιο με τον Άντε Γκργκούρεβιτς, του οποίου το πρόβλημα στο γόνατο είναι σοβαρό, ύστερα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση

H OΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Tomas Nagys, αθλητή με εμπειρία στο περυσινό πρωτάθλημα Α1 Ελλάδας. Ο Λιθουανός αθλητής ύψους 2.08 γεννήθηκε το 1980 και είναι έμπειρος και ικανός αθλητής. Υπήρξε αθλητής στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με το Clemson (NCAA) στην συνέχεια αγωνίστηκε στην WTK Anwil Wloclawek (POL-EBL) , στην Spartak Primorie Vladivostok (RUS-A Superleague) και πέρυσι από τον Ιανουάριο στην ΑΕΛ. Δυστυχώς παράλληλα η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ανακοινώνει ότι μετά από σύσκεψη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με την σύμφωνη γνώμη του αθλητή αποφασίστηκε να μην υπογραφεί οριστικό συμβόλαιο με τον αθλητή Αnte Grgurevic γιατί οι ιατρικές εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι η παραμονή του εκτός αγωνιστικών χώρων θα είναι δύο μήνες. Εύχεται στον αθλητή , υπόδειγμα επαγγελματία γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ