ΑΕΚ

“Εύχομαι τα καλύτερα”

INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/02) ο Μηνάς Γκέκος παρέθεσε γεύμα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, εξηγώντας τους λόγους που ενήργησε και αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Μηνάς Γκέκος έκανε το… τραπέζι στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, γεύμα με το οποίο αποχαιρέτησε τους ρεπόρτερ της ομάδας, ενώ παράλληλα εξήγησε τους λόγους όπου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον “δικέφαλο”.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Αγγελο Κορωνιό“, ήταν τα πρώτα λόγια του Μηνά Γκέκου στους ρεπόρτερ των “κιτρινόμαυρων”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: ” Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχο της παραμονής. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα προγραμματίσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι κι αυτό με πείραξε περισσότερο. Αισθάνομαι άσχημα για κάποια παιδιά που έμειναν ή ήρθαν στην ομάδα και φάνηκα αναξιόπιστος προς αυτά. Έφυγα για το καλό της ομάδας και εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ