ΑΕΚ

Έφτασε τα 12 ban η ΑΕΚ από την FIBA

Οι παίκτες της ΑΕΚ κάνουν το γνωστό "Ζντο"
Οι παίκτες της ΑΕΚ κάνουν το γνωστό "Ζντο" EUROKINISSI

Η FIBA ανακοίνωσε δύο ακόμα ban για την ΑΕΚ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 12. Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές από το εξωτερικό η "Ένωση" μέχρι να τα διευθετήσει.

Η ΑΕΚ - με τον Στέφανο Δέδα στον πάγκο της πλέον - κάνει ήδη τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Έρικ Γκρίφιν και Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, ωστόσο την ίδια στιγμή τα ban αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο.

Όπως έκανε γνωστό η FIBA, προστέθηκαν πλέον δύο ακόμα ban λόγω οφειλών της "Ένωσης" σε παλιούς παίκτες/προπονητές της, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 12, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ εξακολουθεί να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές παικτών από το εξωτερικό (δεν μπορεί να λάβει το letter of clearance τους).

Τα 12 ban της FIBA στην ΑΕΚ, όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας
Τα 12 ban της FIBA στην ΑΕΚ, όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας PRINTSCREEN/FIBA

Δεδομένου ότι η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με παίκτες είναι σαφές ότι η "Ένωση" σκοπεύει κάποια στιγμή να διευθετήσει τα ζητήματα, όπως έκανε και στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, σίγουρα το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον 12 ban συνεχίζουν να "πληγώνουν" την εικόνα της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ