ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς
STOLISVAGGELIS

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς "προσγειώθηκε" στη χώρα μας και δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δείτε εικόνες από την άφιξη του 26χρονου γκαρντ που αποτελεί την τελευταία προσθήκη των "πρασίνων".

Ένα νέο μέλος περιλαμβάνει από σήμερα η ομάδα του Παναθηναϊκού αφού ο Έλιοτ Γουίλιαμς έφτασε στη χώρα μας (λίγο μετά τις 16:00), όντας έτοιμος να ενσωματωθεί πλέον στην προετοιμασία του "τριφυλλιού". Τον 26χρονο γκαρντ, που ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός , υποδέχθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Σάνι Μπετσίροβιτς, με τον νεοαποκτηθέντα παίκτη να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

" Υπάρχει μια μεγάλη παράδοση εδώ, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες, όπως τον Νικ Καλάθη που ήμασταν αντίπαλοι στο ΝΒΑ, τον Κούζμιτς που παίξαμε στο NBDL. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα βέβαια κι εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να προσαρμοστώ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλιοτ Γουίλιαμς, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού του, για να απαντήσει:

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς
STOLISVAGGELIS

Πάντα θα θέλω να βοηθάω να ελέγχουμε το παιχνίδι. Θα δώσω αθλητικά στοιχεία και σκορ. Αυτά έκανα στο ΝΒΑ και στο NBDL ως ένας ψηλός γκαρντ. Αυτά τα στοιχεία είναι που θέλω να φέρω. Θα πρέπει να προσαρμοστώ εδώ. Το παιχνίδι στο ΝΒΑ και στο NΒDL είναι πιο γρήγορο, όμως και εδώ υπάρχει υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα".

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς
STOLISVAGGELIS

στο κολέγιο έπαιξα στο Duke και στο Memphis. Κάθε παιχνίδι μετράει και στο κολέγιο και στο NBDL. Καταλαβαίνω πως κάθε παιχνίδι μετράει και εδώ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω να νικήσουμε", ενώ έκλεισε εξηγώντας πως " νιώθω πως είμαι στο 100% πια. Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αλλά ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα. Ξέρω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δω τη ζωή εδώ. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, να δω την ευρωπαϊκή κουλτούρα και αντίστοιχα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Κούζμιτς ή κάποιον άλλον, μόνο με τους προπονητές και ανθρώπους από τη διοίκηση".

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς
STOLISVAGGELIS

Ο πρώτος που τον υποδέχθηκε ήταν ο Σάνι Μπετσίροβιτς

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ