ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασαν οι Ντάρντεν, Σίμονς

Έφτασαν οι Ντάρντεν, Σίμονς

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν και ο Σέντρικ Σίμονς βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ώστε να ενταχθούν στην προετοιμασία των ''ερυθρολεύκων''. Ακολουθεί αύριο (18/08) ο Χάντερ.

Ο Ολυμπιακός έχει ''κλείσει'' το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα πρώτα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Euroleague.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τρεμέλ Ντάρντεν, βρίσκεται από σήμερα στην Ελλάδα ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία. Το ίδιο ισχύει και με τον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος θα παραμείνει στους Πειραιώτες και τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε προσπάθειες ώστε να αποδεσμευτεί αλλά οι ''ερυθρόλευκοι'' ήταν ξεκάθαροι, καθώς του είχαν τονίσει πως μπορεί να φύγει εφόσον φέρει επίσημη πρόταση ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του, καθώς το συμβόλαιο του ανανεώθηκε από την ΚΑΕ. Αύριο, εξάλλου, αναμένεται στην Ελλάδα ο Οθέλο Χάντερ.

Με πέντε απουσίες

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα σε πέντε παίκτες του στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του. Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως και τον Όλιβερ Λαφαγιέτ που παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Κροατίας.

Από εκεί και πέρα, ο Ματ Λοτζέσκι ενισχύει το Βέλγιο στην προσπάθεια του να κερδίσει μία θέση στο επόμενο Eurobasket. Οι "ερυθρόλευκοι" την προσεχή Τετάρτη (20/8) θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στις 4 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν για την Ιταλία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Domegge.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ