EUROLEAGUE

Εφές: Χωρίς Κλάιμπερν και Τζόουνς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Εφές: Χωρίς Κλάιμπερν και Τζόουνς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR
GIANNIS DIMITROPOULOS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ούτε ο Γουίλ Κλάιμπερν, ούτε ο Ταϊρίκ Τζόουνς θα αγωνιστούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 20ή αγωνιστική (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Με δύο βασικές απουσίες θα παραταχθεί η Αναντολού Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις αρχές Δεκεμβρίου απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Ταϊρίκ Τζόουνς λαβώθηκε στο μαραθώνιο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη 19η στροφή της διοργάνωσης, αφού έπεσε πάνω στον θηριώδη Έντι Ταβάρες και αποκόμισε ένα πρόβλημα στον ώμο.

Ο μεν Κλάιμπερν μετράει φέτος 11.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 11 παιχνίδια της EuroLeague. Ο δε Τζόουνς έχει 8.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 20'14" συμμετοχής σε 19 αναμετρήσεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι ο Κλάιμπερν δεν είχε παίξει κόντρα στους πράσινους ούτε στο ματς του πρώτου γύρου, επί τουρκικού εδάφους, ενώ ο Τζόουνς είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε εκείνο το παιχνίδι, αφού είχε σημειώσει double-double με 21 πόντους (8/12 δίποντα, 5/5 βολές) και 13 ριμπάουντ, ενώ ακόμα είχε 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 30'50".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ