ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έχουν ρίσκο τα κλεψίματα"

"Έχουν ρίσκο τα κλεψίματα"
INTIME SPORTS

Πρόσωπο του αγώνα ο Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος πέρασε τα 300 κλεψίματα στη σχετική λίστα της Ευρωλίγκας και έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Κόντρα στην Βαλένθια ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός καθώς εκτός από τους 8 πόντους που πέτυχε, μοίρασε επίσης εννιά ασίστ ενώ με τα τρία κλεψίματα που έκανε πέρασε πρώτος στη σχετική λίστα της Ευρωλίγκας.

Πάντως, ο ίδιος θέλησε να κάνει και χιούμορ μετά το τέλος του αγώνα: "Έχω πει πως τα κλεψίματα έχουν ρίσκο. Ίσως για τα πολλά κλεψίματα να παίζει ρόλο ότι μεγάλωσα ηλικιακά, αλλά το πιο σημαντικό είναι στο τέλος να έχουμε περισσότερες νίκες".

Παράλληλα, ο 34χρονος πλέι μέικερ συμπλήρωσε ότι: " Ήταν δύσκολο ματς, ας μην ξεχνάμε πως μας βαραίνει η ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρμπαχτσε. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε, γιατί η Βαλένθια είναι καλή ομάδα. Μετά την έλευση του Πέσιτς, έχει δείξει άλλο πρόσωπο, είναι σαφώς βελτιωμένη. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα και το κάναμε.

Σε κάποια διαστήματα του αγώνα το άγχος φάνηκε. Ξέρουμε καλά πως σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκα, ένας πόντος, μπορεί να σε στείλει στα πλέι οφ, να σου δώσει την πρώτη θέση ή να στείλει έξω από τη διοργάνωση. Γι αυτό έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος".

Από την πλευρά του, ο Τζαμόν Γκόρντον ο οποίος ήταν πολύ θετικός στο παιχνίδι, υπογράμμισε: "Ήταν μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Παίξαμε καλά ως σύνολο και πετύχαμε τον στόχο μας. Τώρα πρέπει να πάμε και να νικήσουμε και στη Βαλένθια".

Σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση, ο Γκόρντον σχολίασε: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ