ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δυσκολεύει το ενδεχόμενο συγχώνευσης

Δυσκολεύει το ενδεχόμενο συγχώνευσης
Μαλάκος

Δυσκολεύει η περίπτωση συγχώνευσης. Ποια η επόμενη ημέρα και ποιος ο ρόλος Δάφνης και Ηρακλή

Μετά τη συνάντηση των ανθρώπων της Ολύμπιας και της ΑΕΛ, του δημάρχου και του επιχειρηματία Γιάννη Δημοβέλη, δεν έχει σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη κι οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο ότι η συμφωνία... χαλάει.
Ασφαλώς και το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τα χρέη που "βαραίνουν" τις δύο ομάδες και σίγουρα θα αποτελέσουν εμπόδιο για τη νέα προσπάθεια.

Η στασιμότητα που επιικρατεί μπορεί να οφείλεται στην... εποχή, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι έχει να κάνει με τις προθέσεις των ενδιαφερόμενων επιχειρηματίων (και του Γιάννη Δημοβέλη).

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με το δήμαρχο Λαρισαίων να προσπαθεί να πιέσει όσο μπορεί προς τη θετική εξέλιξη, δηλαδή τη λύση της συγχώνευσης των δύο ομάδων.

Όσο για το... αρνητικό σενάριο; Η Ολύμπια έχει ετοιμάσει τα χαρτιά για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά αν γίνει αυτό οι προϋποθέσεις δεν θα είναι οι καλύτερες. Για την ΑΕΛ τα πάντα βρίσκονται στον αέρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος πιέζει.

Την ίδια ώρα ο Ηρακλής κάνει κινήσεις για την... Α1, καθώς οι φήμες θέλουν τη Δάφνη (σ.σ που έχει αδειάσει τους ρόστερ της και δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση) να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τη σειρά της ακόμη και τη θέση της στην Α2!

Στο "γηραιό", πάντως, έχουν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με τις τελευταίες κινήσεις να προκαλούν αίσθηση! Έκλεισαν τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς για 2 χρόνια, συζητούν με τον Κακαρούδη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρονται ότι έχουν κάνει πρόταση στον Ίστβαν Νέμεθ για 150.000 ευρώ.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ