ΚΑΒΑΛΑ

Δύσκολα ο Μιλόσεβιτς

Δύσκολα ο Μιλόσεβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς μπορεί να βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για θεραπείες ωστόσο δύσκολα να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στην επιστροφή του στην φυσική του έδρα (16/03, 16:00).

Με εξαιρετικά αμφίβολο τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς η Καβάλα θα αντιμετωπίσει στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στην επιστροφή του στην φυσική του έδρα (16/03, 16:00).

Ο ομογενής διεθνής πλέι μέικερ μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα από χθες για θεραπείες αλλά δύσκολα να αγωνιστεί καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του μπροστά στον κίνδυνο τυχόν υποτροπής.

Ερωτηματικό αποτελεί και η παρουσία του Νεμάνια Μίτροβιτς που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και για αυτό ο διεθνής Βόσνιος γκαρντ δεν είχε αγωνιστεί την περασμένη Τρίτη στην Σόφια κόντρα στην Λέφσκι για την Βαλκανική Λίγκα.

Αντίθετα παρόντες στην διάθεση του Άγγελου Κορωνιού θα είναι οι Χριστόφορος Στεφανίδης και Ουίλιαμ Κόλεμαν που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους. Διάσειση και διάστρεμμα αντίστοιχα.

" Αν αναλογιστεί κάποιος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις μέρες, τότε η δύσκολη αποστολή μας στην Καλλιθέα, γίνεται ακόμη δυσκολότερη.

Δεν κρυβόμαστε, το φαβορί είναι ο Ίκαρος και εμείς εάν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει σε όλο το παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί», τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον διεθνή Εσθονό Γκέγκορ Άρμπερτ είπε: «Μπορεί να έχουμε αρκετά προβλήματα μέσα στη διακοπή, όμως θα πάμε να παλέψουμε, όπως άλλωστε παλεύει αυτή η ομάδα όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που έχει κερδίσει και τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ