ΑΡΗΣ

Δυσαρέσκεια για Μίνιτς

Δυσαρέσκεια για Μίνιτς

Θέμα παραμονής του Μίλαν Μίνιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη μπορεί να μην τίθεται ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται ακόμη και σήμερα να έχει τετ α τετ με την διοίκηση της ΚΑΕ.

Συνάντηση με τον Μίλαν Μίνιτς αναμένεται να έχει ακόμη και σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να του εκφράσει τους προβληματισμούς της χωρίς να τίθεται θέμα παραμονής του.

Ένας προβληματισμός που είναι διπλός και έχει να κάνει καταρχήν με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και με το χθεσινό φραστικό επεισόδιο που είχε με φίλαθλο μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Απόλλων Πατρών.

Ο προβληματισμός της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης για την εικόνα της ομάδας έχει να κάνει εκτός από την χθεσινή εμφάνιση με τον Απόλλων Πατρών και το δεύτερο μισό του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Με εξαίρεση να αποτελεί η νίκη επί του Πανιωνίου στο κλειστό της Αρτάκης.

Κι όσο για το φραστικό επεισόδιο που είχε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Απόλλων Πατρών και την ήττα στην παράταση στη Nick Galis Hall ήταν κάτι που ενόχλησε. Κι αυτό δεδομένης της σχέσης που συνδέει την ομάδα με τον κόσμο της και που κανένας δεν επιθυμεί να είναι διαταραγμένη.

Κατά τα άλλα στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης που ακολούθησε της ήττας της ομάδας έγινε παρουσία και των μετόχων, μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ αλλά τη φορά αυτή και του Θανάση Τζεβελέκη.

Το βασικό θέμα του συμβουλίου ήταν η επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης μέσα από την υπαγωγή της στο άρθρο 99 και η ενημέρωση των μετόχων για τις υποχρεώσεις της εταιρείας για το πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί και να φανεί συνεπής. Ωστόσο δεν πάρθηκε καμιά απόφαση και θα συνεχιστούν οι συζητήσεις σε καθημερινή βάση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ