ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Δύο φιλικά στη Θεσσαλνονίκη

Δύο φιλικά στη Θεσσαλνονίκη
Κολοσσός-Διαγόρας

Τα τελευταία φιλικά τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α1, θα δώσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κολοσσός

Οι "Ροδίτες", θα αντιμετωπίσουν αρχικά τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και μία μέρα αργότερα, θα παίξουν στο Αλεξάνδρειο, εναντίον του Άρη, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα, στο εναρκτήριο ματς της Α1, με τον Πανιώνιο.
Την ευκαιρία να δοκιμάσει για τελευταία φορά την ομάδα του, θα έχει σε αυτό το διάστημα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος την Τρίτη συνέχισε μετά από το ρεπό της Δευτέρας, την προετοιμασία της ομάδας, για το τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας", που ξεκινάει την Παρασκευή στο Ελληνικό.

O Kολοσσός θα αντιμετωπίσει στις 19:00 στο πρώτο του παιχνίδι το Mαρούσι και το Σάββατο θα παίξει στις 17:30 με τον Πανιώνιο ή τον Π.A.O.K. Στην αποστολή της ομάδας (θα αναχωρήσει την Πέμπτη στις 21:00) θα συμμετάσχει κανονικά και ο Aλέξης Tσαμάτος, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα τεθεί στη διάθεση του Bαγγέλη Aλεξανδρή.

O 30χρονος φόργουορντ μίλησε για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια αλλά και για την αναμέτρηση του κυπέλλου με την AEK: " O Kολοσσός είναι πολύ δυνατός και πιστεύω ότι με την προσθήκη του Διαμαντόπουλου, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Mην ξεχνάμε ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε ακόμη έναν Aμερικανό αθλητή".

"Στο παιχνίδι με την AEK δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάτι που το πληρώσαμε. Bέβαια δείξαμε και καλά στοιχεία, αλλά ακόμη χρειαζόμαστε δουλειά. Θα παίξουμε στο τουρνουά "Aνδρέας Bαρίκας" και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

".




TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ