ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Δοκιμασία στο Ελληνικό

Δοκιμασία στο Ελληνικό
Καλαφατάκης

Στην έδρα του Πανιωνίου, δοκιμάζεται το Σάββατο για την έβδομη αγωνιστική της Α1, το αήττητο του Πανελληνίου

Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σύμφωνα με τον τεχνικό της, να δίνει στον αντίπαλο τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη: " Είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετά την αλλαγή του προπονητή", είπε ο Έλληνας κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Για μάς, είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με έναν από τους διεκδικητές υψηλών θέσεων και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα προγνωστικά, μπορεί να είναι υπέρ του Πανιωνίου αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, θα παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό".

Στόχος του προπονητή, είναι η ενσωμάτωση του Μέλβιν Σάντερς, ενώ στα πλάνα βρίσκεται και ο 17χρονος Νίκος Παππάς, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην ανδρική ομάδα και στις δυσκολίες τις Α1.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, Πανελλήνιος και Πανιώνιος, μοιράστηκαν από δύο νίκες στα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Πανελλήνιος νίκησε δύο φορές τον Πανιώνιο.

Στην Κυψέλη 74-72 και στο Ελληνικό 66-60, ενώ αντίθετα στα πλέι οφ, οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν 78-72 στο Ελληνικό και 67-54 στην Κυψέλη.







TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ