ΚΑΟΔ

Δοκιμασία κόντρα στη Ρίλσκι

Δοκιμασία κόντρα στη Ρίλσκι

Στο Σάμοκοφ της Βουλγαρίας βρίσκεται ο ΚΑΟΔ προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική Ρίλσκι. Ξεκίνημα σήμερα (20.15) με τους διοργανωτές και το Σάββατο θα παίξει με μία εκ των Λουκόιλ Ακαντεμίκ ή ΜΖΤ Σκοπίων

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Κώστα Μέξα αναχώρησε χθες (25/9) για το Σάμοκοφ της Βουλγαρίας ο ΚΑΟΔ. Η ομάδα της Δράμας θα δώσει τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, καθώς στα πλαίσια του τουρνουά της Ρίλσκι θα αντιμετωπίσει σήμερα (26/9) την διοργανώτρια ομάδα, ενώ το Σάββατο ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λουκόιλ Ακαντεμίκ ή ΜΖΤ Σκοπίων.

Ο Κώστας Μέξας, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σχολιάζοντας την παρουσία της ομάδας στο διεθνές τουρνουά υποστήριξε: “ Είναι ένα δυνατό τουρνουά για την ομάδα μας, το τελευταίο στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Υπάρχουν ομάδες με ευρωπαϊκή εμπειρία όπως η Λουκόιλ, αλλά και η ΜΖΤ Σκοπίων που συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα. Στόχος σε αυτό το τουρνουά είναι να μπορέσουμε να βάλουμε όσα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα”.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ