ΚΑΟΔ

Διπλό ερωτηματικό

Διπλό ερωτηματικό

Οι ενοχλήσεις των Λίνου Χρυσικόπουλου και Γιώργου Γεωργάκη στην μέση τους καθιστά άγνωστη την επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του ΚΑΟΔ American Genetics.

Άγνωστη είναι η επιστροφή των Λίνου Χρυσικόπουλου και Γιώργου Γεωργάκη στις υποχρεώσεις του ΚΑΟΔ American Genetics λόγω των ενοχλήσεων στην μέση τους.

Την στιγμή αυτή ο Κώστας Μέξας δεν γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στους δύο παίκτες του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Ζηρίνειο κόντρα στη Νέα Κηφισιά.

Ο Χρυσικόπουλος ήδη έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Δράμας, με εκτός και Απόλλων Πατρών εντός, ενώ ο Γεωργάκης τραυματίστηκε σε προπόνηση στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Αμφότεροι ακολουθούνε πρόγραμμα θεραπείας χωρίς με το ιατρικό τιμ του ΚΑΟΔ American Genetics να μην θέλει να ρισκάρει πρόωρη επιστροφή τους προς αποφυγή υποτροπή τους.

Χρυσικόπουλος και Γεωργάκης για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκαν και στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου η τοπική Καβάλα νίκησε με 72-67.

Ο Μέξας δεν είχε στη διάθεσή του και τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη που ήταν στην Αθήνα με την εθνική Νέων Ανδρών. Κι όσο για το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ