STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Διόλου άγευστο το μενού

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΟΦΟ MOTION TEAM - (?T??????)

Η 8η αγωνιστική της Α1 μπορεί να χαρακτηρίσει άνετα ενδιαφέρουσα, εώς και πολύ ενδιαφέρουσα

Απόλλων Πατρών - Πανιώνιος

Για την ομάδα της Πάτρας δεν υφίσταται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Απόλλωνα και μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Ο Πανιώνιος νίκησε την Ολυμπιάδα Πατρών, αλλά δείχνει να έχει χάσει τη φλόγα των πρώτων αγωνιστικών.
Πρόβλεψη: Το δίχως αύριο στοιχείο του αγώνα για τον Απόλλωνα, γέρνει τα προγνωστικά προς το μέρος του. Αν κι ο νόμος του Μέρφι παραμονεύει.

Αιγάλεω - Ολύμπια Λάρισας

Αγώνας σωτηρίας και για τις δύο ομάδες. Το Αιγάλεω με τον Στιβ Γιατζόγλου (μόνο) στον πάγκο θέλει να ξεπλύνει τη... ντροπή της ήττας από τον Μακεδονικό, αλλά και η Ολύμπια επιθυμεί να ξεμπερδέψει όσο πιο νωρίς γίνεται με τα κάτω στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Πρόβλεψη: Η δύναμη της έδρας είναι σημαντική για την ομάδα των δυτικών προαστίων. Συν του ότι, οι "πορτοκαλί" πρέπει να παίξουν άμυνα, αν δε θέλουν να έχουν ντράβαλα με τους Κλαρκ και Άντερσον.

ΠΑΟΚ - Μακεδονικός

Η μεσοβδόμαδη νίκη στο ULEB Cup τόνωσε την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ και με αντίπαλο τον Μακεδονικό, έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός. Η ομάδα από την Κοζάνη, μπορεί να νίκησε το Αιγάλεω, αλλά όσο τα προβλήματα ταλανίζουν την ψυχή της, τόσο πιο σπάνιο και αποτέλεσμα έκπληξης θα είναι το κάθε ροζ φύλλο αγώνα.
Πρόβλεψη: Αν ο ΠΑΟΚ χάσει αυτό το παιχνίδι, ε τότε καλύτερα ας το κλείσει το μαγαζί.

ΑΕΚ - ΑΕΠ Ολυμπιάς

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μάλλον τεστάρει την υπομονή του σε κάθε αγώνα της Ένωσης. Ακόμη κι όταν η ΑΕΚ δείχνει ότι μπορεί να επικρατήσει σε μια αναμέτρηση, κάτι γίνεται και χαλάει όλη η εικόνα της. Από την άλλη πλευρά, οι πατρινοί θέλουν να κάνουν την έκπληξη, αλλά το θέμα είναι αν μπορούν.
Πρόβλεψη: Λέτε η ποδοσφαιρική ανάταση της ΑΕΚ να επιδράσει και στο μπασκετικό τμήμα; Αν μαζεύονταν λίγοι παραπάνω φίλαθλοι, κάτι θα γινόταν.

ΑΕΛ - Μαρούσι

Ευκαιρία νίκης για την ομάδα της Λάρισας, μετά την αναμενόμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, αν η ΑΕΛ κερδίσει το Μαρούσι, θα το βάλει κι από... κάτω της. Όμως, η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση έδειξε σημάδια ανάστασης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι αν δε θέλει να αποδειχθούν "φούσκες", καλό θα είναι να δείξει και σταθερότητα. Στην άμυνα.
Πρόβλεψη: Δύσκολο...

Ολυμπιακός - Άρης

Ευκαιρία για να κλείσει η παρένθεση της Εφές Πίλσεν; Μπορεί. Αρκεί ο Ολυμπιακός να καταλάβει, ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, πέρα από το συνεχές τρέξιμο. Βέβαια, πάλι με τον ίδιο ρυθμό θα προσπαθήσει να επικρατήσει του Άρη, αλλά ας έχει ο Πίνχας κι ένα Plan B. Δεν ξέρεις τι γίνεται...
Πρόβλεψη: Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, ο Άρης θα κοιτάξει να ρίξει το ρυθμό. Μόνο μη το κάνει, όπως με την Μπενετόν...

Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα των τελευταίων αγωνιστικών εναντίον της ομάδας που δε χαμπαριάζει από φορμαρίσματα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός καλείται να προσέξει, διότι ο Πανελλήνιος παίζει καλά, νικάει και είναι γηπεδούχος. Τώρα, βέβαια, θα πείτε ότι ο ΠΑΟ αν παίξει σοβαρά, δε θα έχει πρόβλημα. Δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Πρόβλεψη: Μια από τις (λίγες και βάσει των συγκυριών) δύσκολες αποστολές των πρωταθλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

17:00 Απόλλων Πατρών - Πανιώνιος (ΕΤ1)
17:00 Αιγάλεω - Ολύμπια Λάρισας (ΣΠΟΡ+)
17:00 ΑΕΚ - ΑΕΠ Ολυμπιάς
19:00 ΠΑΟΚ - Μακεδονικός (Supersport)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

17:00 ΑΕΛ - Μαρούσι (Supersport)
17:00 Ολυμπιακός - Άρης (ΕΤ1)
17:00 Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός















































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ